2777
2789

من تو‌تاپیکام‌هس حال ندارم‌بگم😁

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

من pco بودم

کلا هورمونام نامیزان بودن مردانه ها بالا زنونه ها پایین

دکترم میگفت محاله باردار بشی

باردار هم بشی سقط میکنی

سر دختر اولم فقط ۱۵ روز جلوگیری نداشتم حاملهرشدم

دومی هم ۴۵ روز

اگه دوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز منتظر معجزه هستم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

منم منتظر معجزه م

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی داشتم 

۷ سال بچه میخواستم و نمیشد

اصلا دنبال درمان هم نرفتم فقط ۲ ماه ورزش کردم و رژیم گرفتم

اون ماهی که باردار شدم دیگه کلا بیخیال بچه شده بودم و جلوگیری داشتیم

ولی خواست خدا این بود که همون ماه باردار بشم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

من تنبلی شدید دارم هورمون مردونه بالا و پریود شدن با قرص و همسرم هم کم تحرکی اون ماهی که قرص جلوگیری کامپاند خوردم بعدش پری نشدم یه درصد احتمال حاملگی ندادم چونکه مسکن هم نخوردم اثرشو ببره مرتب سر یه ساعت خاص مصرف کردم خواست خدا قرص هم جلو شو نمیگیره فدای تقدیرش که هزارتا آمپول و قرص تحریک کننده استفاده کردم ولی نشد این واسم معجزه بود

من تنبلی شدید دارم هورمون مردونه بالا و پریود شدن با قرص و همسرم هم کم تحرکی اون ماهی که قرص جلوگیری ...

چقدر برام جالبه میشنوم بیشتر از قبل به قدرت و خواست خدا ایمان میارم😍 الهی خدا فرزندتو واست حفظ کنه

انشالله به زودی باردار شی عزیزم...تو هم واسم دعت کن

آمین

همچین شما

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.