اگه علاقه داری برو علاقه خیلی مهمه حتی اگه شغل گیرت نیاد حدافل میدونی دنبال علاقت رفتی
تازه شغل های خوبی هم داره اگه تلاش کنی بهشون میرسی
اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا به رشته ربطی نداره اگه علاقه تو تجربی هم نداشته باشی خب قبول نمیشی انسانی که وکیل و روان شناسی خوبه
اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس
تو تجربی که همه میخوام دکتر بشن باز تو انسانی معلم و وکیل و این چیزا هست
تو هیچکدومش شغل نیس، یک به صد کل رشته های نظری!
واسه تنوع و سرگرمی تجربی بهتره! نهایت یه پرستاری مامایی آزاد میخونی که دوتا چیز یاد بگیری به درد زندگیت بخوره!!!
من انسانی بودم هیچیش به درد بخور نیس... حقوق سنگین، روانشناسی مسخره ، ادبیات پیچیده....
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من خودم حقوق خوندم. تو هیچ آزمون استخدامی رشته منو نمیخواد. حتی دفترچه استخدامی آموزش پرورش نوشته بود تمامی رشته جز حقوق. خیلی فرصت هارو ازدست دادم که الان دارم تاوانشو میدم. وکالت هم خیلی سخته بارها امتحان دادم بی فایده بود چندهزار نفر میدن فوقش چندنفرو بگیرن که اونم با سهمیه ها......همین
میگن تجربی سخته هیچ کس قبول نمیشه انسانی میگفتن بازار کار خوبه ک میگی نه پس چ رشتع ای بازار کار دا ...
علاقه علاقه اگه علاقه داشته باشی به هر چی میخوای میرسی
تو هیچکدومش شغل نیس، یک به صد کل رشته های نظری! واسه تنوع و سرگرمی تجربی بهتره! نهایت یه پرستاری ما ...
تو دوست نداشتی به علایق دیگران توهین نکن.مگه ما گفتیم فلان درس تجربی بده و مسخره ست؟یه جوری میگی انگار انسانی رشته بدیه.در حالی که همون معلمایی که بهت خوندن نوشتن یاد دادن رشتشون انسانی بوده
با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.