2777
2789

نه من دارم مااااهههه مااااه😍😍😍😍😍 

اگه حیاط داشته باشی که خیلییی راحت و کم هرینس

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
خب پریود میشه از چی استفاده میکنه😂

بدن خرگوش تخمک رو جذب میکنع 

خون خارج نمیشه

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی اما به شدت نحسه 

باور کن اینجوری نیس خرگوش ربطی ب نحس بودن نداره .

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
بدن خرگوش تخمک رو جذب میکنع  خون خارج نمیشه

پس چجوری میشه ؟

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چه جالب منم پشیمون شدم از خریدن مادش

بدن خرگوش تخمک رو جذب میکنع 

خون خارج نمیشه

ضمنا جنس نر برای تعیین قلمرو همه جا ادرار میکنه

عزیزم کلا حیوان خیلی مسئولیت داره،از غذاش تا جای خواب و مریض شدنش ، و اینکه تو خونه هرچی ببینه میجوع ...

ای جانم😍😍😍

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
پس چجوری میشه ؟

هیچی دیگه 

من خرگوشم یسالشه تا حالا چیزی ندیدم 

پس چجوری پری میشه وقتی خون خارج نمیشه ازش؟

چرخه رو داره فقط چون تخمک دفع نمیشه خونی هم خارج نمیشه