2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیک رو به شوهرم نشون بدم لطفا منصفانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببينيد عزيزم من الان ١٣ ساله متاهلم و متاسفانه همسرم با همه گرم ميگيره چند باري بهشون تذكر دادم ولي متاسفانه... الان شما كه ميخوايين اينا رو نشون همسرتون بدين بزاريد مستقيم بهشون بگم اقاي محترم شايد در نظر شما اين حركات عادي باشه ولي بدونيد زن زندگيتون ازتون دل چركين ميشه دلشون ميشكنه اخر سر ديگه خنثي ميشه نسبت بهتون طوري كه بود و نبودتون براش مهم نحواهد بود پس لطفا خودتونو از چشم و دلش نندازيد

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين

عادی نیست، من باشم با همچین مردی نمیسازم .

شما اگر میتونی تحمل کنی زندگی کن. اگر نه که .....

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘

برای اینکه بفهمه حق با کیه کافیه عین کارای ایشونو انجام بدی اگه تونست تحمل کنه شما هم تحمل کن پس! والا !!!!

PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست 

شماواقعاصبرداری خط قرمز زن مگرغیازایناس شوهرشما ببخشیدولی دل کسی نمیشکنه مطمئن باش فردایکی بگه بیامن بگیرنه نمیگه بیشترفکر کن مهم شوهرکردن نیست مهم خوب زندگی کردن

چجوریقبول کردی جاریت جلو بشینه و تو عقب؟؟چن سالشونه جاریت و شوهرت و خودت؟ اصن مگه داریم؟واقعا خیلی ...

کلا مشکل دارن اینا

جاریم همیشه خونه مادرشوهرم میمونه حتی شبا مثلا یه هفته پشت سر هم و من واقعا تو این چند مدت فهمیدم این کرم داره اخه شوهرش وقتی میومد لباس پوشیده تر میپوشید وقتی شوهر من خونه بود لباس باز میپوشید

کلا مشکل دارن اینا جاریم همیشه خونه مادرشوهرم میمونه حتی شبا مثلا یه هفته پشت سر هم و من واقعا تو ا ...

دخترخوب مگرادم چندبارمی خوادزندگی کنه من اصلاباطلاق موافق نیستم ولی یه سری رفتاراروعمرابتونی اصلاح کنی پس جوونیت نذارپای این مردتوهرروز بایداین رفتاراروببینی غصه بخوری قطعاایشون اگراش دهنسوزی بودن دختردایی وعموازدستش نمیدادن پس یدطولایی توجلف بازی دارن

اسی چن سالشونه؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ممنونم عزیزم ان شالله مشکل شما هم حل بشه

ممنونم نازنينم من ديگه باخت رو قبول كردم خدا بچه هامو عاقبت بخير كنه الهي امين

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين