2777
2789

باور کنین من و باباش به شدت آرومییم اصلا تا حالا پیش این بچه با هم بحث هم نکردیم نمیدونم چرا هرجا میریم تمایل داره بچه هارو بزنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنه بهتر از اینه ک بخوره😂😂😂

من خودم تا کلاس اولی کل رفیقام از دستم اسایش نداشتن از بس میزدمشون 

الان ب شدت ارومم

اینطوری بهتره انرژیامونو توی بچگی تخلیه میکنیم بزرگ شدنی اروم میشیم

I bei giorni arriveranno nella speranza di quel ❤🤗buon giorno

شاید کمبود داره دقت کنین به بازیهاش یا چندتا کتاب بخون راهکار داره توشون

ولی خواهشا جلوشو بگیرن اینحوری اصلا خوب نیست منم پسر عممه اینجوریه چندباری دخترمو زده اصلا چشم ندارم ببینمش

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

پسر من تا دوسالگی همه بچه هارو میزد من حرص میخوردم الان ۲.۵سالشه از همه کتک میخوره کسی رو نمیزنه بازم حرص میخورم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
چیکارش داری بذار بزنه. بچه ها بزننش خوبه؟ 

وا این چه حریفیه بچه منفور میشه پیش دیگران 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗