2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار قبول کنه ؟

926 بازدید | 69 پست

برا من نیست برا دوستم هست

خواستگار اول فوق لیسانس داره با ی کار دولتی با حقوق خوب خونه و ماشین هم داره از نظر طاهری خیلی خوب نمیشه گفت ولی جز اقایون خوش چهره و خوشتیپ هست  خانواده تحصیل کرده و آبرومند داره وضع مالی خانواده اشم هم خوبه همشون هم تحصیلات بالا و فرهنگ بالا دارم  خانومش هم آزاد میزاره ینی مسافرت مجردی و ...

خواستگار دوم  خیلی خیلی پولدار کلی خونه ویلا املاک داره و با درامد توپ از نظر ظاهری خیلی خوش استایل چهره هم خوبه تحصیلات معمولی خانواده اش تحصیلا چنانی ندارن ولی اصالت بالایی دارن و اینکه کلا خانوادگی پولدارن ولی این آقا تعصبات داره مثلا اجازه مسافرت مجردی شاغل شدن اینا رو نمیده 

هردو

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.