2777
2789
عنوان

جووووش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 39 پست
روغن زیتون خودش چربو جوش زاست

نه اصلا من خودم همیشه استفاده میکنم

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر استرس وخشم هست  خمیردندون بزن فعلا بعد برو دکتر

خمیر دندون  جاشو موندگار میکنه نه نزنه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
من چون پوستم چربه میترسم بزنم

مال منم چربه بزن  شب موقع خاب صب پاشو با اب گرم بشور هم جوشات میرن همم صورتت نرم میشه

چشم هرچی شما بگی  اسی نزن

😁😁😁چه باحالی تو

سرکه سیب رو با آب قاطی کن بزار روش تا صبح خشک میشه 

راستی چرا من سرکه سیب میزارم بعد جوش ک خوب میشه جاش گود میشه 😢 صورتم کلا خراب بود بدتر شد 

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....