2777
2789
عنوان

جووووش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 39 پست
عزیزم سرکه سیب رو با آب به نسبت یک به سه قاطی کن 

وااا من همینجور خالی میزاشتم شب تاصب ...

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خمیر دندون  جاشو موندگار میکنه نه نزنه

راست میگه من یکی از دوستام خمیر دندون زنده بود جاش اندازه عدس مونده بود

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

از استرس هی انگولک می کنی بزرگ میشه ولش کن قرارو کنسل کن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
وااا من همینجور خالی میزاشتم شب تاصب ...

😐😐😐😐اینطوری که داغون میشه با آب قاطی کن فقط بزن روی جوشت شب و صبح که پاشدی با فو م مخصوص پوست چرب صورتت رو بشور وقتی جوشت خشک شد و افتاد روی جای زخمش زینک اکساید بزن تا چند شب 

از همه ی اینا بهتر 

پماد سینک اکسیده 

نمیگم از بین میبره 

ولی خیلی کوچیک و سبکش میکنه 

که فردا ی ذره کرم پودر بزنی دیده نمیشه 

در ضمن کجای صورتته ,؟ 

کرونا رو بهونه کن و ماسک بزن بیشتر صورتت و میپوشونه🙄😉😉

😐😐😐😐اینطوری که داغون میشه با آب قاطی کن فقط بزن روی جوشت شب و صبح که پاشدی با فو م مخصوص پوست چر ...

زینک اکساید چکار میکنه جاشو محو میکنه؟؟؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....