2777
2789
عنوان

چیکار کنم که اینجوری نباشم

115 بازدید | 9 پست

همیشه تو هیچ چیزی پیش قدم نمیشم

مثلا هیچوقت خودم برای دوستی و صحبت با دیگران پیشقدم نمیشم

هر چی هم که دوست دارم خودشون پیشقدم شدن

هیچوقت احساساتم به طرف مقابل نمیتونم بیان کنم مخصوصا کسایی که خیلی دوسشون دارم

مثلا روز تولد مامان و بابام هر چی جون میکنم نمیتونم بهشون تبریک بگم یا بگم دوستون دارم

وقتی مهمون داریم دلم میخواد یه سوراخ موش پیدا کنم خودم قایم کنم

دوستام همیشه بهم میگن خدای غرور و اعتماد به نفس ولی راستش بخواین اصلا خودم این حس ندارم

اصلا معاشرتی نیستم نمیدونم باید چیکار کنم😳

یبار باید دلتوبزنی به دریا وهمه این کارارو بکنی تابرات عادی شه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همیشه میترسم یه کاری کنم ضایع شم شخصیتم جلو بقیه خراب شه

عیبی نداره آدما ضایع میشن 

تشویق میشن

هرچیزی میشه تا بزرگ بشن

اعتمادبنفس داشته باش توانایی انجام افکارتو داشته باش

چندسالته

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
16 سالمه

ازهیچی نترس

آدم باید ضایع هم بشه

تشویقم بشه

اعتمادبنفس داشته باش 

تولدشونوتبریک بگو نترس یباربگی ترس و خجالتت میریزه 

ازهیچی نترس آدم باید ضایع هم بشه تشویقم بشه اعتمادبنفس داشته باش  تولدشونوتبریک بگو نترس یب ...

اینکه نمیتونم ابراز احساسات کنم به خاطر خجالت نیست 

نمیدونم چجوریه انگار که حس میکنم اینکارا لوس بازیه و یه همچین چیزایی

اینکه نمیتونم ابراز احساسات کنم به خاطر خجالت نیست  نمیدونم چجوریه انگار که حس میکنم اینکارا ل ...

ابزار احساسات منم زیاداهلش نیستم هرکس یه شخصیتی داره قرارنیست همع مثل هم باشن که 

احساسات چندان مهم نیست یه لبخندم گاهی ابزار احساسه فقط ازگفتن حرفات بخاطرهیچی نترس