2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6 روز

ارتباط با گروه  نايبان 👇👇

@khadem110135 مدیر گروه❤️

@Lya_lii
@sepide59135
@zendeqimemamhosein
@Negar1144

@R_hemati9978

🌸☘️🌸☘️🌸☘️

ثـــواب زدن گـروه هـديه به سيد الشهــدا عليه السلام🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هروقت خواستین بخونین شما و عذر شرعی داشتین منم براتون نائب میشم

لینک مدیر گروه براتون گذاشتم

دقیقا همین کار میکنن

براتون نایب صلواتی میگیرن

در عوض باید همون تعداد رو هم برای دیگران نایب بشین

به ای دی خادم زهرا پیام بدین تو تلگرام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این گروه با اون کانال مرحوم حق شناس فرق داره ها

من نمیدونستم وگرنه از قبل نائب میشدم از چند روز پیشم بهشون پیام دادم گفتن نمیشه. دیگه امروز پری شدم چون کسیو پیدا نکردم مجبور شدم تاپیک بزنم

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
من نمیدونستم وگرنه از قبل نائب میشدم از چند روز پیشم بهشون پیام دادم گفتن نمیشه. دیگه امروز پری شدم ...

یعنی از قبل برنامه ریزی نکردی ؟من موقعی که باردار بودم انجام دادم خدا رو شکر همش رو خودم انجام دادم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
یعنی از قبل برنامه ریزی نکردی ؟من موقعی که باردار بودم انجام دادم خدا رو شکر همش رو خودم انجام دادم& ...

نه خب نمیدونستم ک باید از قبلش خودم نائب بشم بعد برام نائب بگیرن. گفتم یک هفته جلوتر میگم دیگه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕