2777
2789

کسایی ک درجریان نیستن تو تاپیک قبلیم هست .ک من رفتم برا شوهر عمم غذا بپزم عمم و بچه هاش رفتن خونه پدرشون مسافرت و شوهر عمم قصد داشت باهام ارتباط برقرار کنه و بزور از چنگش فرار کردم.الان شوهرم کارش داره زنگ زد بهش جوابش نمی‌ده شوهرمم میگه چرا جواب نمیده حتی رفت در خونشون در باز نکرد.اون فکر می‌کنه من همه چی ب شوهرم گفتم برا همین میترسه.بنظرتون چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک دوعالم بر فرق سرش کار خودتم اشتباه بود اخه شما چیکار داری بری برا اون غذا درست کنی 

زنگ زد منم از نیتش خبری نداشتم.الان منم ب شوهرم گفتم ک رفتم براش غذا درست کردم بهش گفتم خوشم ازش نمیاد و شوهرم الان رفته بیرون گفت برگشتم هر چی پنهون میکنی باید بگی