2777
2789
عنوان

امشب ازخداچی میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 80 پست
چی بخوام خیلی وقته دیگ دعا نمیکنم

ناامیدی خیلی بده ادمی با امید زندست 

انشالله مشکلاتت حل بشه 

خدا مارو با صبر کردن امتحان میکنه 

صبر اوج احترام ب حکمت خداست 

انشالله خدا ب حرمت  همین شب عزیز خدا تو زندگیت معجزه کنه 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی دار بشم😍

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
ای جانم😢چرا جدا شدین ؟ شما که انقد دوسش داری

خانوادش منو نمیخواستن.شش ماه بعد نامزدی وقتی من نشون پسرش بودم.رفته بود باباش براش خواستگاری  من این دخترو به عنوان عروس قبول ندارم.دیگه شبش محشر کبری شد خونمون.نامزدم گفت بهتره جدا بشیم البته بعدش مراسمو بهم زد هاا ولی بازم هردومون مجردیم😕امیدوارم خدا معجه کنه ولی دیگه نا امیدم ک بشه

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟

خواهرم خوب بشه،امسال به رشته پیراپزشکی خوووووب قبول بشم،یه آرامش کنار همونی می‌خوام هرچه زودتر مامانمم راضی بشه

همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️⁩🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید⁦❤️⁩لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون می‌فرستم 🌼⁦❤️⁩

کروناا تموم بشه

خانوادم..دخترم..همسرم تنشون سالم باشه

بعدم اگه خداا صلاح دونست همین ماه باردار بشم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
اها یادم رفته بود.خب حاجت میده امشب هرچی بخایم؟دعای خاصی برای حاجت هس؟؟؟

دعای خواصی نداره ولی واقعاحاجت میده امشب مولا

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲