2777
2789

الان خودش 4بار در روز اونم هر سری یک پیمانه نهایت کمکی میخوره, بنظرم کمه , چقد باید بخوره شیر خشک؟

شیر خودمم میدم ,برای اضافه وزن میخوام, وزنش تو نمودار زیر خط قرمزه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

یعنی چند کیلوعه؟ 

هر دوساعت ۹۰ سی سی باید بخوره البته که دختر منم اینقدر نمیخورد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن تولدش 2850 بود, پایان 3 ماه وزنش 4800 بود , ماه اخر هفته ای 100 گرم گرفته بود که بهداشت گف کمکی بدم

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
اسمت پسرت چي گذاشتي اسي؟

من؟

اخه گفتی اسی فک کردم کیو میگی😂

سامیار

یعنی چند کیلوعه؟  هر دوساعت ۹۰ سی سی باید بخوره البته که دختر منم اینقدر نمیخورد

کمکی 90 سی سی بخوره؟

عمرا اینقد بخوره, 4 وعده هروعده 20 سی سی,خودمو بکشم 30 سی سی میخوره

وزن تولدش 2850 بود, پایان 3 ماه وزنش 4800 بود , ماه اخر هفته ای 100 گرم گرفته بود که بهداشت گف کمکی ...

من دیروز دخترمو بردم واکسن زدم وزنش 4900 بود الان دو ماهو هشت روزشه 

وزن تولدشم 2850 بود 

بده اگه گفته کمکی بده 

در روز دو سه بار کمکی شست تا نود سی سی بده تپلی بشه

کمکی 90 سی سی بخوره؟ عمرا اینقد بخوره, 4 وعده هروعده 20 سی سی,خودمو بکشم 30 سی سی میخوره

خب هر دوساعت همون سی تارو بهش بده 

تو هر دوساعت باید بهش بدی اول بیست دقیقه زیر سینه بعدم شیشه 

دیگه شانست هرچی بچت بخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من دیروز دخترمو بردم واکسن زدم وزنش 4900 بود الان دو ماهو هشت روزشه  وزن تولدشم 2850 بود  ...

اخه مشکل اینه که شیشه نمیخوره, خودم با قاشق یا با سر شیشه میچکونم تو دهنش , پس میتونم کم کم زیادش کنم؟

اخه مشکل اینه که شیشه نمیخوره, خودم با قاشق یا با سر شیشه میچکونم تو دهنش , پس میتونم کم کم زیادش کن ...

مشکل منو داری که منم وزنش کمه شیشه نمیگیره دیشب وقتی خوابش عمیق شد تو خواب ب زور ۴۰ تا دادم

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐
مشکل منو داری که منم وزنش کمه شیشه نمیگیره دیشب وقتی خوابش عمیق شد تو خواب ب زور ۴۰ تا دادم

اگه شیشه رو بگیره که خوبه , واس من اوایل میخورد, تا یکماه پیش که ویتامینشو با شیشه میدادم قشنگ میک میزد, ولی از وقتی با سرنگ دادم یادش رفت , از یه طرفم میگن شیشه نگیره بهتره, چون اونوخ سینه تو نمیگیره