2777
2789

بچه ها به نظرتون کِی میشه دوباره بریم مسافرت و تو راه با اب چشمه لیوانای چاییمونو بشوریم . 

کِی میشه بدون نگرانی همدیگرو خونه ی هم دعوت کنیم و تو شادیا شریک کنیم ؟

کِی دوباره بچه ها میرن مدرسه و دانشجوها دانشگاه و سر جلسه نمیتونن تقلب کنن و دیگه از راه واتساپ و ... جواب سوالا رو بهم ندن ؟ 

شمام بگین دلتون برا چی تنگ شده !؟

ب نظرتون وقتی بهمون بگن ریشه کن شده باز هم اون ادمای شاد قبل اون هستیم ، یا یادمون رفته چجوری خوش میگذروندین ؟ 

شمام بگین دلتنگ چیین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم روزای خوبمون برگرده منکه به شدت افسرده شدم و هیچ کاری نمیتونم بکنم 

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

سه ماه دیگه که جواب تست فاز سوم واکسن هم بیاد، بعدش تا سه چهار ماه ب کشورهای پولدار میرسه، بعدشم به ما

البته از اول هم گفته شد که سبک جدید زندگی با رعایت بهداشت دارع شروع میشه و باید عادت کنیم

من شدیدا دلتنگ‌ گردشم دلتنگ اینکه دوستامو بغل کنم برم باهاشون کافی شاپ برم مسافرت 

دلتنگ محرم های سالهای قبلم بی ترس و دلهره چایی میخوردیم تو موکب ها بدون اینکه استکانهارو درستو حسابی بشورن تو صف نذری ها وای خدایا امسال هیچ چیزی شبیه قبل نیس حتی محرم😭😭😔😔😔

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱