2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کشور ما که بجز بعضی از ثروتمندان تازه به دوران رسیده بقیه قبول نمیکنن....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
تو کشور ما که بجز بعضی از ثروتمندان تازه به دوران رسیده بقیه قبول نمیکنن....

منظورت چیه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بنظر من که تمام دخترا پسرا وقتی به بالای 20 رسیدن میتونن تنها زندگی کنن حالا تو خارج این چیزا بیشتر جا افتاده. 

شاید اصلا یه کسی نخواست ازدواج کنه، ایا باید برای همیشه درکنار والدین اش باشه؟ 

درکل ادم وقتی به بزرگسالی میرسه دوس داره مستقل بشه و بخصوص تو خونه ای باشه که خودش قوانین اش رو بذاره و همینطور حریم شخصی داشته باشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ازخانوادم خوشم نمیاد همش ناله مریضی بدبختی شب زود بیاد کجا میری خستم کردم.شما از۲۵مستقل شدی؟

اره. بارضایتشون مستقل شو.توهم جزیی ازون خانواده ایی بهرحال هرخانواده ایی چارچوبای خودشو داره نمیتونی خیلی دوراز فرهنگی ک بزرگ شدی دوام بیاری.مگراینکه ادم خودساخته ایی باشی...زندگی مستقلی هزینه های فراوانی داره دردسرهای خودشم داره.اگر خیلی ازجو خانوادت ناراحتی و دنبال درمونش رفتی نشدبارضایت مستقل شو

البته من عقیده دارم اگر ادم ب بلوغ فکری رسیده باشه خودش مختاره شماخودتوبهترمیشناسی خیلی ازجووناتواین سن جو زده هستند خودتوبشناس وهدفت ازاستقلالو برای خودت بنویس اگ واقعادیدی ک نمیتونی توخانواده ب اهداف وپیشرفت برسی مستقل شو

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪