2777
2789
عنوان

کمکککککک

231 بازدید | 18 پست

بچه مارمولک اومده خونم با‌میله جارو برقی کشید بالا امکانش هست بیاد بیرون از جارو؟چکارکنم حالا تو دنیا از تنها حیوونی ن چندشم میشه مارمولکه...وای معلوم نیس ننه این بچه کجایه خونمه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار پا جارو کرده بودم تو جارو‌مونده بود نگو بزرگ شده بود اومد بیرون یع روز😐 جارو رو‌از خونه بذار بیرون بذار دم در ، تا شوهرت بیاد کیسه اشو خالی کنه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
برو بیرون از خونه و یه کیسه ببر و مخزن جارو برقی رو تمیز کن

وای دلم نمیخاد دس ب جارو بزنم همش فک میکنم میاد رو دستم شوهرمم ک ازاون بی عرضه هاس دس ب هیچ نمیکنه

وایییییییییییی نگو تورو خدااااااااا

بخدا ! یه هراز پا  اندازه نخ بود انقد ریز بود فک کنم بچه بود با جارو شارژی جارو کردم به خیال این که مرده دیگه ! گذشت گذشت سه چهار ماه بعد دیدم‌یه دایناسور داره از جلو جارو شارژیم رد میشه فهمیدم خودشه😐با ته جای دستمال کاغذی کوبیدم روش ! ولی چندشم میشد جمعش کنم . انننننقد بزرگ بود که شوهرم جنازشو دید گفت دیگه دزد ام بیاد من نگران تو نیستم تو از پس خودت بر میایی😁😁 من خیلی ترسو ام ولی پای بچه ام وسط باشع جوری له میکنم اون موجود رو!!!! 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
بخدا ! یه هراز پا  اندازه نخ بود انقد ریز بود فک کنم بچه بود با جارو شارژی جارو کردم به خیال ای ...

خخخخخخخ اَیییییییییییییییییییییی خوشبحال اونایی ک نترسن عروس خالم جانورشناسی میخونه مارمولکو تو دستش نازمیکنه میگه ایقدر لطیف ونرمه بگیر امتحان کن وااااایییییی