2777
2789
عنوان

چالش

127 بازدید | 14 پست

https://harfeto.timefriend.net/53933216به این چالش پاسخ دهید 🥰🥰🥰🥰🕺🕺

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

تو یک تاپیک حس ششمی شما به من گفته بودید برای کار اولی که درخواست دادم .باید برای مصاحبه برم ،که خب من قبل اینکه شما بگین برای مصاحبه رفته بودم .الان سوالم این هست که امکان قبول شدنم هست؟و اینکه برای یک کار دیگه هم درخواست دادم ،از طرف کار دوم با من تماس میگیرن؟ودر نهایت اصلا امکان استخدام در یکی از این دوجا هست؟

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یک تاپیک حس ششمی شما به من گفته بودید برای کار اولی که درخواست دادم .باید برای مصاحبه برم ،که خب ...

اولی خیلی بهتره و مناسب از دومی خبری نمیشه

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
بنظرتون قبولم میکنن؟

بله

ببخشید من مدارکم .یک لنگه گوشواره رو گم کردم بنظرتون پیدا میشه؟و اینکه کجا رو باید بگردم.

زیر تخت خونتون رو بگرد

پیام دادم بگین دیگه کی میزنه پس؟

جواب دادم توی این هفته یا اوایل هفته آینده

باهاشون تماس گرفتم .گفتن تو لیست انتظار اسمم نوشتن .گفتن خودمون تماس میگیریم.بنظرتون کی تماس میگیرن؟

ببخشید چرا جواب ندادید؟

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.