2777
2789
عنوان

بچه ها نظر بدین لطفا

76 بازدید | 10 پست

من دوساله با یه پسری آشنا شدم از زمان خدمتش تا الان که هفت ماهه میره سرکار هربار سر ی سری اختلاف ها باهم دعوا کردیم و من کات کردم ولی باز برگشت نه حرف از ازدواج میزنه نه خاستگاری نه من حرفی میزنم نمیدونم تهش چی میشه نمیخام خودم باهاش مطرح کنم که غرورم بشکنه به نظرتون چیکار کنم زودتر تکلیفم مشخص بشه از دوستی خسته ام واقعا خاستگارم که برام میاد تمرکز ندارم بارها باهاش دعوا کردم گفتم تو منو بازی میدی دوسم نداری به فحش کشیدمش میگه اینجور نیست تهمت نزن و... باز میاد تو زندگیم ولم نمیکنه و رابطه رو هم علنی نمیکنه کلافم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالااین باربگو خواستگاردارم میخامدجواب بدم ازبلاتکلیفی خوشم نمیاد

گفتم قبلا میگه چیکارس کجا کار میکنه تا میگم یا مسخره میکنه یا میگه هول شوهری یا میگه پول دوستی یا میگه چیکار کردی خونوادت میخان زود شوهرت بدن 

گفتم قبلا میگه چیکارس کجا کار میکنه تا میگم یا مسخره میکنه یا میگه هول شوهری یا میگه پول دوستی یا می ...

بگوبالاخره ادم تا ی سنی خواستگارداره و وقتی موقعیت و پسرخوب و پاک بیادچرا دس رد ب خوشبختیم بزنم ..بگوهرجوردوس داری فک کن خونوادم دوس دارن خوشبختیم ببینن

بگوبالاخره ادم تا ی سنی خواستگارداره و وقتی موقعیت و پسرخوب و پاک بیادچرا دس رد ب خوشبختیم بزنم ..بگ ...

من همش صبر کردم گفتم بره سرکار یکم پول جمع کنه که نگه پای من نموند ولی الان واقعا دیگه از دوستی و تو روی خونوادم وایسادن سر جواب رد به خاستگارام خسته شدم