2777
2789
عنوان

از بچه داری ، خونه داری از این همه مسئولیت خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 33 پست
دقیقا منم دلم بزای دانشگاه دوستام یذره شده حداقل پنج شش ساعت در روز مال خودم بودم

من بعد از زایمان دوم افسردگیگرفتم بعد از به دنیا اومدن بچه هام پدر بزرگ و مادربزرگم فوت شدن برای همین همیشه دست تنها بودم مامانم حالش خوب نبود 

کی هست که خسته نباشه خانمی ولی وقتی به این فکر میکنی از خیلی چیزا گذشتی تا یه خانواده (همسرت و بچه هات کنار هم جمع کنی)بهترین انگیزه و ذوق تو دلت  فوران میکنه همین که اگه نباشی خونه صفایی نداره خودش میارزه به  صدتا فکرای جورواجور من که وقتی خونه مرتب میکنم غذا میپزم به شوهرم و بچه م میرسم و زندگیموم رونق میگیره وهمه چیز روبه راه میکنم (منظورم کارای خونه) هروز عاشقترمیشم باوجود اینکه من ازاون آدما بودم که کار بیرون خونه شاغل بودن دوستداشتم ولی نشد بازم خداروشکرخانواده پرمهری دارم و سالم خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خسته ام دست و پا برام نمونده از بس مثه کلفتا کار می کنم 

وای خانمی اینجوری نگو الکی نگفتن بهشت زیر پای مادران است  گذشت کنیم حتما پاداشش تو اون دنیا میگیریم بخدا این دنیا ارزش غصه خوردن نداره گذشت داشته باشیم عزیزم خدا همه چیز میبینه😉

وای خانمی اینجوری نگو الکی نگفتن بهشت زیر پای مادران است  گذشت کنیم حتما پاداشش تو اون دنیا میگ ...

منم با همین فکرا دارم ادامه میدم چشمم رو به روی همه ی قدر نشناسی ها بستم یه عمره کارم فقط صبره

منم ي بچه دارم انقدرم خودم رو سرگرم كار خونه ميكنم ولي واقعا همش بيكارم و احساس ميكنم خيلي زيادي الافم

اصن شبا خوابم نميبره بس كه در طول روز همش دارم چرت ميزنم و دراز كشيدم و بيكارم 

مگه شما ها چ كارايي ميكنيد ك انقد خسته ميشين؟يني شغلي هم دارين؟يا فقط خانه داري اخه من ي بچه هم دار ...

اخه من دوتا بچه کوچیک با فاصله دوسال دارم تازه ۴ ماه زایمان کردم  دست تنهام ۶ سال  که مثل زندانیام 

خب كاره زيادي نكن،من كل روز فقط ي ناهار ميزارم و ظرفارو ميشورم،چند روز يبار هم جارو و لباسا رو ميشور ...

حق با شماست اما متاسفانه وسواس دارم هر روز باید تمیز کاری کنم

اخه من دوتا بچه کوچیک با فاصله دوسال دارم تازه ۴ ماه زایمان کردم  دست تنهام ۶ سال  که مثل ...

عزيزم اره واقعا دو تا بچه سخته ولي خب من عاشق بچه ام دلم ميخواد سه تا داشته باشم و روز و شب با هم كيف كنيم ولي خب وضع مالي خوبي نداريم برا همين ي دونه كافيه 

حق با شماست اما متاسفانه وسواس دارم هر روز باید تمیز کاری کنم

من ي مدت وسواس داشتم ديگه همش كمردرد و اعصابمم داغون بود،ولي خب شكره خدا از سرم افتاد الان انقد تنبل شدم و همش هم بيكارم 

قشنگ ميزارم سه چار روز ك شد خونه رو تميز ميكنم اونم در حد ي ساعت