کی هست که خسته نباشه خانمی ولی وقتی به این فکر میکنی از خیلی چیزا گذشتی تا یه خانواده (همسرت و بچه هات کنار هم جمع کنی)بهترین انگیزه و ذوق تو دلت فوران میکنه همین که اگه نباشی خونه صفایی نداره خودش میارزه به صدتا فکرای جورواجور من که وقتی خونه مرتب میکنم غذا میپزم به شوهرم و بچه م میرسم و زندگیموم رونق میگیره وهمه چیز روبه راه میکنم (منظورم کارای خونه) هروز عاشقترمیشم باوجود اینکه من ازاون آدما بودم که کار بیرون خونه شاغل بودن دوستداشتم ولی نشد بازم خداروشکرخانواده پرمهری دارم و سالم خداروشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه برای مشتی قدر نشناس به معنای واقعی فرسوده شدم از شدت کار خونه مثل دسته گل هر نوع غذاشون رو براه آخرش هم هیچی یه تشکر خشک و خالی سالی یه بار کسی ازم نمی کنه
منم خسته ام دست و پا برام نمونده از بس مثه کلفتا کار می کنم
وای خانمی اینجوری نگو الکی نگفتن بهشت زیر پای مادران است گذشت کنیم حتما پاداشش تو اون دنیا میگیریم بخدا این دنیا ارزش غصه خوردن نداره گذشت داشته باشیم عزیزم خدا همه چیز میبینه😉
اخه من دوتا بچه کوچیک با فاصله دوسال دارم تازه ۴ ماه زایمان کردم دست تنهام ۶ سال که مثل ...
عزيزم اره واقعا دو تا بچه سخته ولي خب من عاشق بچه ام دلم ميخواد سه تا داشته باشم و روز و شب با هم كيف كنيم ولي خب وضع مالي خوبي نداريم برا همين ي دونه كافيه