من علایمی مثل بارداری داشتم لکه بینی هم داشتم از دادم منفی بود اما خیلی خشن شدم و با وجود اینکه دیگه علامت خاصی ندارم این حالت عصبی برام مونده دو هفته دیگه باید پری بشم نمیدونم چرا این طور شدم.براتون همچین چیزی پیش اومده؟
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا شما تو هفده هفته متوجه شدید.یعنی چی؟پریود میشدید؟
نه نمیشدم شیر می دادم
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من خیلی علایم داشتم پنج روز لکه بینی داشتم در حالی که قبلا تو پریودهام خونریزی خیلی زیادی داشتم بعد علایمم فروکش کرد الان گاها حابت تهوع دارم و خلقم هم گفتم به خاطر همین همش مشکوکم به بارداری.دو روز بعد موعد پریود از دادم سر پسرم دو هفته بعد پری ازمایش مثبت شد