2777
2789
عنوان

ارتباط هوش بچه به نوع زایمان

562 بازدید | 27 پست

سلام نی‌نی سایتی‌های گل حالتون چطوره؟

یه تاپیک‌ دیدم در مورد زایمان طبیعی تا امدم نظر بدم دیدم استارتر تاپیک‌ رو قفل کرده

یه عده خیلی کورکورانه از نوع زایمانشون‌ دفاع می‌کردن حالا چه طبیعی چه سزارین

یه عده میگن بچه‌های طبیعی باهوش‌تر هستن عزیزان من یادمه سال ۸۲ که می‌خواستم زایمان کنم حتی بعضی از پزشکا هم می‌گفتن بچه‌های سزارین باهوش‌تر هستن یهو در ۵و۶ سال اخیر ورق برگشت گفتن بچه‌های طبیعی باهوش‌تر هستن

عزیزان بیشتر درصد این تحقیقات روی موش‌ها انجام میشه و درصدی هم که روی انسان‌ها انجام میشه در دوره‌ی نوزادی هست یعنی به عبارتی میشه گفت EQ رو اندازه میگیرن نه  IQ پس بخاطر هوش بچه خودتون رو تو دام نوع خاصی از زایمان پرت نکنید

و لطفاً به مقاله‌های بی سر و ته سایت‌‌های زرد هم توجه نکنید می‌نویسن محققان آلمانی اینجوری گفتن محققان ژاپنی اونجوری گفتن ،عزیزانم خیلی وقتا این حرف‌ها رو خودشون میسازن و یه محقیقن فلان کشور در فلان تاریخ میلادی هم میزنن تنگش تا حرفشون اعتبار پیدا کنه ، تازه یه سبک مقاله ریویو هم بهش میدن🤐😅یه مقاله‌ی واقعی اسم محقق داره ،تاریخ انتشار داره، منابع داره و در اکثر اوقات ایمیل محقق هم موجوده

به مطالب ویکی‌پدیا هم اصلاً اهمیت ندید چون یه سایت غیرمعتبر و قابل ویراش هست ، هروقت امدید چیزی از ویکی‌پدیا بخونید یاد آقای خیابانی و سوتیش بیوفتید 🤓

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نوع زایمان ربطی به هوش نداره،من هردو بچه هام‌سزارین بودن هردو باهوش جاریهام هردو طبیعی بچه های اونا هم باهوشن

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

منک فعلن تازه نامزد کردم ... نه زایمان کردم نه چیزی

فقط یادمه صحبتهای دکتر هلاکویی گوش میدادم 

میگفت بچه های سزارینی چون کمتر دچار کمبود اکسیژن میشن باهوشترن...حالا دیگه نمیدونم درست 

۳ ساعت تو اون تاپیک داشتیم بحث می‌کردیم😅

اینجا مورد داشتیم می‌گفت من محققم بعد تفاوت مقاله ترویجی و علمی پژوهشی رو نمی‌دونست 

فرق جامعه آماری و نمونه رو نمی‌دونست بعد ما می‌گفت بی‌سوادااااا😄

جدی؟ پس اون جریان ورزشگاه چی بود؟😅

همون عليفر بود ديگه، اطلاعاتش رو از ويكيپديا ميگرفت، امير دولاب شب بازي رفت اسم خودشو زد سازنده ورزشگاه، اون بنده خدا هم تو پخش زنده گفت و سوژه شد

اصلا نوع زایمان ربطی به هوش نداره،من هردو بچه هام‌سزارین بودن هردو باهوش جاریهام هردو طبیعی بچه های ...

منم دقیقاً همین رو میگم ولی توی یه تاپیک یه عده با اصرار این قضیه رو می‌گفتن😅

از نظر علمی سزارین یه عمل جراحیه. و تو علم پزشکی همیشه مضار یه عمل جراحی به منفعتش سنجیده میشه و پزشک تصمیم میگیره.

زایمان طبیعی یه فرآیند عادیه.مثل پریود شدن.مثل مجامعت.مثل لقاح.

پزشکا چندین سال پشت این مقاله ها و رفرنسا و محققا قایم شدن تا زن پا به ماه و به بیمار تبدیل کنن تا جراحی به فرایند طبیعی ارجح تلقی بشه. 

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
۳ ساعت تو اون تاپیک داشتیم بحث می‌کردیم😅 اینجا مورد داشتیم می‌گفت من محققم بعد تفاوت مقاله ترویجی ...

زیاد سوال پیچش نمی‌کردی اجازه میدادی با توهماتش شاد باشه😅حالا شاید چهار نفر هم حرفش رو باور می‌کردن

از نظر علمی سزارین یه عمل جراحیه. و تو علم پزشکی همیشه مضار یه عمل جراحی به منفعتش سنجیده میشه و پزش ...

سزارین استرس کمتری داره و بچه دچار کمبود اکسیژن نمیشه اوایل دهه هشتاد این رو می‌گفتن بعد یهو ورق چرخید و گفتن طبیعی خوبه

هرکس با توجه به شرایط بدنش یکی رو انتخاب می‌کنه