2777
2789

بنظرتون طبیعیه🙁

مثلاالان ۳ساعته تورختخوابم دااااائم وول میخوره وسروپاش توپهلوهامه ونمیذاره بخوابم

دلیلش چیه

خطرناک نیس؟

ازشماهاهم موقع خواب همش وول میخورن؟

یعنی میگن مار بشی مادرنشیا

همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اخه وقت بیداریشه الان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من ۲۹هستم پسرمنم شبها تکون میخوره روزا خوابه سر پسراولم هم همین بودم تازه دوران راحتیته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نبابا مال من کلا اینطوربه  نصف شبام تکون میخوره از بس شیطونه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

الان من میشینم انگار زلزله تو شکممه انقد موج میزنه میزنه تو دنده هام دردم میگیره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

منم عزیزم هفته 28 هستم خیلی تکون میخوره از دکترم و دکتر سونوم پرسیدم خودشون گفتن بچه که زیاد تکون بخوره خوبه اگه کم تکون بخوره ممکنه نه حتما ممکنه بد باشه

آخه۳ساعت مدام؟

بلهههه

بچه ها موقعی که مادر ساکنه بیدارن و موقعی که مادر درحال حرکته خوابن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟