2777
2789
عنوان

نمیدونم از نامزدم جدا شم یا نه

351 بازدید | 21 پست

اولاش خیلی خوب بود اما الان با اینکه خیلی وقت بود باهام حرف نزده بود یه هفته اینا فقط دوسه تا پیام بم داد چن وقته بی دلیل پیامم رو سین میکنه ولی جواب نمیده محرم نیستیم بهم چن وقت پیش بم گفت محرم نیستم خدا خوشش نمیاد با هم حرف بزنیم ولی مگه میشه اینهمه تغییر کنه اونم بعد چن ماه اولین باره که همچین حرفی میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عنتر خان 

نامزد كردم باهات حرف بزنم بشناسمت

وگرنه چرا بايد نامزد كنم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بهونشه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چون کارای دانشگاه م درس نشده تو یه شهر دیگه دانشجو ام کارای خانوادگیمونم راستو ریس کنیم بعدش عقد کنی ...

بیشتر از این بشناسیش؟؟؟؟؟کسی ک اینجوری باهات رفتار میکنه دیگه ارزش ادامه رابطه رو نداره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
چون کارای دانشگاه م درس نشده تو یه شهر دیگه دانشجو ام کارای خانوادگیمونم راستو ریس کنیم بعدش عقد کنی ...

خب اون ح نمیزنه چه جوری بشناسیش وقتی رفت وامد ندارین،حداقل محرمیت بخونین ببین باز چ بهانه ای داره

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
بابا میخواد بزارت کنار مشخص هست من دور برم پر شده از افراد واقعا مذهبی اگه کسی رو واقعا بخوان محرم و ...

دلیلش برای اینکار چیه؟ من خیلی از اون سرتر هستم همه فامیل شاخشون در اومد که به این جواب مثبت دادم😒