2777
2789
عنوان

مقصر کیه الان ؟؟؟

145 بازدید | 14 پست

فردا عقد دختر دایی و پسر خالمه 

بعد ما هفته پیش رفتیم خونه مادر بزرگم 

خالم اینا هم بودن ، با من مشکل دارن سر یه موضوعی بحثمون شد (فقط با من) 

بعد کل خانواده مارو زدن به کم محلی در حدی که جواب سلامم ندادن 

بعد ما اهمیت ندادیم اومدیم خونمون 

هفته پیش نامزدیشون بود بعد ما نرفتیم (مامانم هفته دوم بیماری کروناشون بود) کلی هم اصرار کردن ولی نرفتیم سلامتیشون به خطر میوفتاد 

پاشدن اومدن اینجا بعد داداش منم مث خودشون رفتار کرد یعنی جواب سلامشونو نداد تبریک هم نگفت (ما هممون سلام کردیم و تبریک گفتیم جز داداشم) 

بعد الان زنگ زدن دعوت کنن برا عقد برگشته به مامانم میگ تو و شوهرتو سلین بیاین😏 اسم داداشمو نیورد تک تک اسم مارو گفت 

مامانمم گفت دستتون درد نکنه تو کرونا جایی نمیریم انشاالله 😏

الان کی این وسط مقصره ؟

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

یعنی هفته قبل نامزدی رفتیم خونه مامان بزرگم

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا حذف کنید این آدمای مسموم رو. فامیل باشن! همش دنبال تلافی هستن. حالم بد میشه از این روابط. من که حذف میکنم با شهامت تمام

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
ی چی بگم دلخور نشی گلم. انقد دراز ننویس 

دراز چیو ننویسم😐

بابا حذف کنید این آدمای مسموم رو. فامیل باشن! همش دنبال تلافی هستن. حالم بد میشه از این روابط. من که ...

بالاخره خواهر مامانمه نمیشه مامانم دوسش داره 

وگرنه من حتی شماره هاشونم ندارم 

نرید

صد در صد نمیریم 

ولی خیلی زشت بود رفتارش اخه تک تک اسم برد😐

اونا مشکل دارن اول اینکه با تو مشکل داشتن کل خانواده رو کم محلی کردن  حالا هم که با داداشت این ...

منم همینو میگم 

میگم با من مشکل دارن به من محل نمیذاشتن نه اینکه همه رو بزنن به کم محلی