2777
2789

اگه بخاطر شغل پر درامد نداشتن و یا مثلا دانشگاه خوب قبول نشدن یا تصادف کردنی که مقصر هم نبودین یا شاید بد شانسی  خانوادتون بهتون کمک نکنه و تو رو دست و پا چلفتی یا ساده بدونه و با حرفاشون تحقیرت کنن مثل مادر پدر و برادر که تو هیچی نمیشی تو خنگی یا تو هیچ فایده ای نداری جز ضرر.

چیکار میکردین؟فکر کنین مجرد هستین.دلتون رو چطور بعد تحقیر ها اروم میکردین؟

نه نشده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لجشون تا میتونم پیشرفت میکنم از راه درست

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

اعتماد بنفست رو میگیرن بهتره ازشون کناره گیری کنی 

تو اجتماع از این افراد زیاده و باور کن خودشون بدترن الان خانواده شما درجه یکن؟ ایراداتشون رو لیست کن و مدام به روشون بیار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4808044/در-حق-خودتون-ظلم-نکنید?postId=148930498

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من متهلم و این چیزارو شوهرم بم میگه وحرفی نمیتونم بزنم بهش😓شاید واقعاهرکاری میکنم ضرره

چرا نمیتونی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

منم بابام یه عمر کوبوند تو سرم که بی عرضه ای جلو فامیلا هم میگه دختر من عرضه نداره.نتونستم دیدگاهش عوض کنم نتیجه اش شد تنفر من از پدرم و اعتماد به نفس افتضاح...هر کی منو میبینه تو یه نظر میفهمه چقد اعتناد ب نفسم پایینه و مسخرم میکنه.اگه متاهلی کات کن منم تزدواج کنم رفت وامدم خیلی خیلی کم میکنم 

دقیقا اینی که گفتین منم. 

خداروشکر دانشگاه دولتی و روزانه هم قبول شدم ولی اینا بازم میگن هیچی نمیشی 😐

منکه اصلا برام مهم نیست، البته جوابشونو میدم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️