2777
2789
عنوان

پسرم نه چهار دست و پا میره نه سینه خیز، مامانا به تجربتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست
میزنه بابا چقدر مادرا عجولا، هنوز خودم بدنیاش نیاوردم بیخیال باشین خودشون ب موقع راه میافتن

بلندش میکنم تندتند پاهاشو تکون میده ولی وقتایی ک داز کشیده پاهاشو خیلی از هم باز میکنه بنظرتون بخاطر پوشکه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرقی نمیکنه پسر من الان یازده ماهشه بلند میشه میخواد راه بره 

بعضیاشونو میگم ،،،کلا نباید مقایسه کرد هر بچه ای فرق میکنه ،،دختر منم دست میندازه رو بالشو میز بلند میشه عوضش پسر عمم ۸ ماهش بود فقط مینشست،،بعضی از بچه ها اصلا چهار دستو پا نمیره راه میره این خیلی خوب میشه 😁

بگیرش سرپا ببین پامیزنه..اگه پامیزنه سالمه.ولی معلومه که تاخیرداره..ببرش دکتراطفال احتمالا بگه کاردر ...

سرپا میگیرمش زیر بغلشو میگیرم 

قشنگ قدم برمیداره

حتی انگشتاشو جدیدا یاد گرفته تا هم نمیکنه

یه چیز بگم بخندید

وقتی دارم راه میبرمش 

یهو چشمش میفته به لاک پام

همون جا میشینه دست میکشه رو انگشتم خخخخ

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
زوده هنوز خو طفلی رو چیکار داریش 

اخه پسر برادرزادم دمر میشه دست دراز میکنه وسایلو میگیره همش تو خونه باهم مقایسه میشن هی هم بهم با ترحم میگن بچت چرا اینقد ضعیفه

سرپا میگیرمش زیر بغلشو میگیرم  قشنگ قدم برمیداره حتی انگشتاشو جدیدا یاد گرفته تا هم نمیکنه ی ...

پس خداروشکر سالمه.ولی تاخیرداره..این تاخیر بعدا شامل حرف زدنم میشه..ازالان شروع کن دوستم

اگه مبخوای بچت سرخورده نشه ببرش دکتراطفال تابراش کاردرمانی بنویسه..چندماهگی گردن گرفت؟؟

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...
بعضیاشونو میگم ،،،کلا نباید مقایسه کرد هر بچه ای فرق میکنه ،،دختر منم دست میندازه رو بالشو میز بلند ...

😂😂اره عزیزم بستگی به تند و فرزی بچه داره

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

نمیدونم هی نگرانم

میگم نکنه مشکلی داره

همه میگن یهو راه میره

نمیدونم بخدا

واقعا چرا بچه هاها اینقدر متفاوتن باهم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
پس خداروشکر سالمه.ولی تاخیرداره..این تاخیر بعدا شامل حرف زدنم میشه..ازالان شروع کن دوستم اگه مبخوای ...

گردن خیلی زود

بدنیا اومد گردنش محکم بود

ببین داری هی دل منو میبری من ضعف کردم براش 😍😍😍😍

فدااات