2777
2789
عنوان

پسرم نه چهار دست و پا میره نه سینه خیز، مامانا به تجربتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست

باشه دکتر میبرمش ببینم چیه نظرش

مامانای مهربون

مرسی از همتون که اومدین تاپیک

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
عزیزم دعا کن یه نی نی خوشگل خدا بهم بده

الهی آمین

امیدوارم سالم و اوجل موجل باشه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلندش میکنم تندتند پاهاشو تکون میده ولی وقتایی ک داز کشیده پاهاشو خیلی از هم باز میکنه بنظرتون بخاطر ...

حتما پوشاکش بزرگه چرا دنبال عیب میگردین وجدانن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اخه پسر برادرزادم دمر میشه دست دراز میکنه وسایلو میگیره همش تو خونه باهم مقایسه میشن هی هم بهم با تر ...

بچه من 6 ماه و نیم دمر شد. خیلی هم زرنگه. 

اصلا اصلا به حرفای خاله زنکی گوش نده 

مادرشوهرم اون روز میگه بچه شیش ماهه میشناسم چهار دست و پا میره همه جا رو به هم میریزه، با یه نگاه خاصی که مثلا داره دلسوزی میکنه به بچم نگا میکنه میگه چرا بچت فقط دمر میندازه 😐😐 ینی اگه یه آدم ساده باشه الان جوش میزنه که وای بچم دور از جون مشکل داره. 

ضمنا از الان جلوشون رو بگیر که مقایسه نکنن وگرنه همیشه خدا، تا زمانی که پیر هم بشن با هم مقایسشون میکنن. چون هم سن هستن. از الان جدی برخورد کن باهاشون که مقایسه نکنن. در آینده رو اعتماد به نفس بچت هم تاثیر داره

چیکارش کنم زرنگ بشه

فقط بزار به حال خودش 

منم پسرم ۱۵ ماهگی تازه چاردست وپا میره ولی از ۱۲ ماهگی از دیوار ومبل میگرفت راه میرفت

الان که ۱۵ ماهش تموم شده یکم وایمیسته ومیخنده از شادی ولی خواهرش خیلی قبلتر هم راه میرفت هم چاردست وپا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوقلوهای ناز من دوستتون دارم
عزیزم‌پسر شما تونست سینه خیز و ۴ دست و پا بره؟ کی با کمک وسایل بلند شد و کی راه رفت؟

بله عزیزم، 16 ماهگی بدون مشکل راه افتاد