بچه ها شما از کی حرکت بچه هاتونو واضح فهمیدین؟ بطوری که همسرتون هم متوجه بشه؟ من هفته 19هستم ولی هنوز هیچی. هرازگاهی یه مورموری زیر شکمم حس میکنم که اینقد کمه که همش فک می کنم توهمه و لباسم بوده یا نفخ.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم مبارک باشه همون حرکت جنین هست چون اوایل ضعیف هست حرکاتش خیلی کم و نامحسوس هست از هفته ی بیست هشت واضح میشه و لگد میزنه البته بچه های من تا وقتی میخواستم نشون بالاشون بدم خودشون جم میگردند و اصلا تکون نمیخوردن
از هفته ۱۶ شوهرمم دست میذاشت متوجه میشد بچه ها من بیست هفتم تموم شده الان یه ساعته زیر دلم سمت چپ تا واژنم تیر میکشه به نظرتون خطرناکه یا رحمم داره جا باز میکنه؟کسی تا حالا اینطوری شده؟
من از ۱۶ هفته نبض حس میگردم، الان وارد ۱۹هفته شدم، چن شب پیش دستم ک رو شکمم بود لگد زد قشنگ حس کردم، دکتر گفت از ۲،۳هفته دیگه حس میکنم، نمیدونم شاید چون لاغرم زودتر حرکتشو فهمیدم
خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏 کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰