2777
2789
اخه من من بينيم نه قوز داره نه انحراف تو قيمت تاثيري نداره؟

موقعی ک میخوای عمل کنی دقیقا تمام کارایی ک واسه یه بینی با قوز انجام میدن واسه بینی بدون قوز هم انجام میدن از جمله اتاق عمل داروهای بیهوشی مراحل عمل و مراقبتهای بعد عمل 

بخاطر همین تو هزینه تاثیری نداره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من بينيم خدايي كوچيك مشكليم نداره  امااا كرم دارم عمل كنم خيلييي برام مهمه جايه خوب برم

احساس میکنم چهره ات برات تکراری شده و دنبال یه تغییر جدیدی

درسته؟

ازه دکتر پوستچی و دکتر ربیعی و ساریخانی خوبن

روشنی رو نشنیدین؟

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
احساس میکنم چهره ات برات تکراری شده و دنبال یه تغییر جدیدی درسته؟

ميخاستم دندونامو كامپوزيت كنم 

گفتم اول بينيم

اخه دندونامم سفيده 

ولي دوست دارم بقول شما يه كاري كنم

عكس بينيمو بدم؟

واقعا؟من شنيده بودم تاثير داره

ببین عزیزم دکترا مثلا میگن عمل بینیمون ۱۰ تا ۱۲ میلیون شما اگه پیش این دکتر بری خب بهت میگه ۱۰ تومن اما هیچ موقع زیر ۱۰تومن عمل نمیکنه معمولا دکترا یه میانگین قیمتی میزارن مثلا ۱۸تا ۲۰میلیون اگه خیلی بینی مشکل داشته باشه میگن ۲۰تومن اگه مشکلش کمتر باشه میگن ۱۸تومن

ميخاستم دندونامو كامپوزيت كنم  گفتم اول بينيم اخه دندونامم سفيده  ولي دوست دارم بقول شم ...

بفرس عزیزم

اگه بینیت مشکلی نداره اگه حس میکنی ظاهر بینیتو دوست داری عمل نکن چون بعد ۱سال اون بینی کاملا طبیعی میشه برات جوری ک چهره قبلتو یادت نمیاد حس میکنی از اول همینجوری بودی عمل بینی واسه کسایی توصیه میشه ک بینیای بزرگی دارن ک کل چهره رو تحت شعاع قرار داده و اعتمادبنفس طرف ازش گرفته