2777
2789
عنوان

عکاسی حرفه ای

1311 بازدید | 15 پست

دخترا کسی اینجا عکاس حرفه ای هستش یا اتلیه باشه یا اینکه اطلاعات تکمیلی داشته باشه راجع به این مسائل 

من یه دوربین حرفه ای میخوام که هم عکاسی قوی داشته باشه و هم فیلم برداری خوبی بکنه

اما هنوز نتونستم اطلاعات رو تکمیل کنم

ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگین.

در ضمن برای من فقط کیفیت عکاسی و فیلمبرداری مهم هستش

نه کیفیت برای چاپ و اینا

چون صرفا برای عکسای شخصی و خانوادگی خودمون میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا راهنمایتون کنم انجام میدید؟ چقد کار با دوربین SLR رو بلدید؟

من عکاسی با دوربین خواهرم انجام دادم

اگر اشتباه نکنم Canon d500 یه همچین مدلی بود

ولی در حال حاضر دوربین گوشیم استفاده میکنم برای عکاسی

نت ۱۰ پلاس هستش

ولی الان یه مقدار حرفه ای میخوام کار کنم

از پسرم خیلی عکس میگیریم 

عکسام خیلی خوب هستن از نظر بقیه

ولی اینکه بگم دوره ی خاصی دیدم و خیلی واردم بهش خیر

ولی از اونجایی که بسیار علاقه دارم بهش و انجامش هم میدم مطمئنا زود راه میفته دستم

واقعا راهنمایتون کنم انجام میدید؟ چقد کار با دوربین SLR رو بلدید؟

Eos 2000d

این بهم پیشنهاد شده

دوستم که توی اتلیه کار میکنه 

اما دوست دیگه م که سونی خریده معتقد بود که فیلم های این بالایی اصلا به درد نمیخوره

برای همین سونی خریده بود تقریبا قیمتش دو برابر اون کانون

من عکاسی با دوربین خواهرم انجام دادم اگر اشتباه نکنم Canon d500 یه همچین مدلی بود ولی در حال حاضر ...

ببینید کار با SLR اینکه بزارید رو اتو عکس بگیرید،هیچ فایده ای نداره،هیچ هیچ،واقعا گوشی های بالا رده الان کار رو در میارن،من دوتا دوربین حرفه ای دارم و اتلیه داشتم،تو مسافرتها و جاهایی که میریم واقعا کاربردی برام نداره،مگر جاهایی که نور کمه اونم باید لنز جا به جا کنم  ...

خلاصه اینکه بعد از مدتی این شور و هیجان میخوابه 

70d canon,5300d نیکون جفتشون میان رده قوی هستن الان نزدیک ۱۰ م هستن،اگه بیشتر بتونید هزینه کنید  دوربین بهتر بازم هست،ولی بعد از خریدشان باید دو سه تا لنز خوب بگیرید که هر کدوم از سه تومن شروع میشه

و اینکه  ما با slr فیلمبرداری نمی‌کنیم سریع افت کیفیت میده به دوربین و خداحافظ

در کل بنظرم با توجه به گوشی نمیارزه دوربین رو کول کردن،به کلی آدم گفتم،خریدن بعد پشیمون شدن😂

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
Eos 2000d این بهم پیشنهاد شده دوستم که توی اتلیه کار میکنه  اما دوست دیگه م که سونی خریده مع ...

دوربین ضعیفیه

یک گیمبال بگیرید برای گوشیتون،یا یک هلی شات جمع و جور بگیرید و کلی باهاش عکاسی خاص از زوایای بینظیر بگیرید

گوشیتون سری نوت سامسونگ هم اگه باشه که خیلی خوبه 

یک گیمبال بگیرید برای گوشیتون،یا یک هلی شات جمع و جور بگیرید و کلی باهاش عکاسی خاص از زوایای بینظیر ...

اولا سپاس بابت وقتی که گزاشتین و انقدر خوب توضیح دادین

راجع به هزینه اگر بخوام بگم تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ یورو

یعنی بیشتر هم میشه هزینه کرد ولی خب فکر میکنم همین مبلغ منطقی تر باشه

من برای عکاسی و فیلمبرداری از پسرم میخوام و همچنین خودمون.

خب وقتی که یکسری کلیپ های فوق العاده قشنگ از بچه میبینم ساخته شده توی آتلیه ها واقعا دوست دارم که همچین چیزایی داشته باشم از پسرم

ولی خب وقتی که با دوربین فیلم گرفته میشه و بعد داخل اپلیکیشن های مختلف ادیت میشه و در نهایت داخل اینستاگرام گزاشته میشه، خیلی خیلی میاد پایین کیفیت.

نمیدونم واقعا دو دل شدم با حرفایی که شنیدم

در کل چیزی که متوجه شدم نظرتون اینه که اگر بخوام اتومات کار کنم بی فایده هستش.

ولی در صورتیکه من دوره ببینم و به مرحله ای برسم که بتونم درست و اصولی عکاسی کنم و با این مبلغ که بخوام هزینه کنم، چه دوربین هایی رو پیشنهاد میدین که فیلمبرداری قوی داشته باشن.

و در نهایت خیلی خیلی ممنون از پاسخ شما

ببینید کار با SLR اینکه بزارید رو اتو عکس بگیرید،هیچ فایده ای نداره،هیچ هیچ،واقعا گوشی های بالا رده ...

و یه سوال دیگه پس شما چه دوربینی رو برای فیلمبرداری توصیه میکنید؟

اینکه که گفتین با این دوربین ها فیلمبرداری اوکی نیست و آسیب میزنه به دستگاه.

چطوره که من دوربینی برای فیلمبرداری بگیرم؟؟

و عکاسی رو با گوشی انجام بدم

عکس های گوشیم در حد رضايت بخشی هستن

اولا سپاس بابت وقتی که گزاشتین و انقدر خوب توضیح دادین راجع به هزینه اگر بخوام بگم تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ یو ...

ببینید من میگم با یکم مطالعه و داشتن دستگاهی مثل استابلایزر و گیمبال همون کیفیت رو میتونید نزدیک بهش خروج بگیرید(انقدددد تیزر با موبایل ساخته شده که نگو)،میتونید نمونه فیلمبرداری که با osmo شده رو ببینید،اگه کسی اطرافیانتون داشت بنظرم تست کنید ،راجب کیفیت بعد از ادیت احتمالا جایی رو اشتباه انجام میدن که افت کیفیت میده،الان دوربینهای گوشی فول اچ دی فیلمبرداری میکنند و برای تلویزیون و حتی تو گوشی های ایران واقعا کیفیت خیلی خوبی میده،باز اگه میبینید که نتیجه اونی که نیست میخواید دلیل ضعف در اجراست،برای فیلمبرداری هم canon دوربیناش بهتر از نیکون عمل میکنه و ولی برای عکاسی من شارپنست نیکون رو خیلی بیشتر میپسندم،در کل بنظرم چندتا مسافرت با slr انجام بدید ببینید نتیجه چی میشه،راجب تکنیکهای عکاسی با موبایل هم بنظرم یکم کار کنید و باعجله تصمیم نگیرید 

و یه سوال دیگه پس شما چه دوربینی رو برای فیلمبرداری توصیه میکنید؟ اینکه که گفتین با این دوربین ها ف ...

فیلمبرداری در اتلیه هم با slr انجام میدن اما خب زود به زود دوربین عوض میشه،البته دوربینهای که برای کار استفاده میشن قطعا خیلی بیشتر از شما کار میکنن،و دوساله تقریبا طول عمرشون،شما چون مدت کمتری ازشون استفاده میکنید میتونید چندین سال ازش استفاده کنید ولی بالاخره احتمال افت کیفیت هست

ببینید من میگم با یکم مطالعه و داشتن دستگاهی مثل استابلایزر و گیمبال همون کیفیت رو میتونید نزدیک بهش ...

خیلی خیلی ممنونم

خیلی مفید بود صحبت هاتون

واقعا سپاس

فهمیدم که خیلی بیشتر باید اطلاعات جمع کنم 🙏🙏

با سلام خدمت خانمای عزیزی که میخوان با عکاسی کودک در تهران و کرج که دسترسی خوبی هم داره آشنا بشن و میخوان بهترین لحظات زندگی رو ثبت کنند. ( با هزینه ای که باور نمیکنید ) حتما میدونید که هزینه های خدمات در کرج نصف قیمت تهران هست ولی کیفیت کار عالی و بی نقصه و میتونیم بهترین خاطرات را هم در آتلیه و هم فضای باز باهم تجربه و ثبت کنیم. با تماس تلفنی، مشاوره رایگان هدیه میگیرید و نمونه کارهامون هم در پیج اینستاگرام موجوده. راستی با شنیدن قیمت ها خوشحال میشید😎

09022259322

استفاده از لباس ها و اکسسوری ها رایگانه