2777
2789

دوستان من 9 ماهه اقدامم تازه این ماه فهمیدم شوهرم اسپرمش ضعیفه براش آمپول solvent و follginan نوشته هفته ای یه دونه اگه اشتباه نکنم اسمش اینه با یه سری دارو ویتامینی کسی بوده همسرش این آمپولارو استفاده کرده؟ چقد زمان برده تا نتیجه گرفتین ؟ توروخدا تجربه دارید راهنمایی کنین خیلی داغونم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

واریکوسل داره؟ درجه چند؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همسر من واریکوسل درجه ۲ بود بدون عمل بدون آمپول ۱ سال بعدش من باردار شدم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
معاینه نشده پیس متخصص اورولوژی؟ شاید واریکوسل داره

نه اصلا پیش اورولوژی نرفتیم فقط دکتر خودم براش اینارو نوشت نگفت برین پیش اورولوژی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واریکوسل داره؟ درجه چند؟

نمیدونم داره یا نه مگه کسی اسپرمش ضعیفه حتما واریکسول داره؟

برای همسر من واریکوسل درجه ۲ بود بدون عمل بدون آمپول ۱ سال بعدش من باردار شدم

خداروشکر نمیدونم دیگه خیییلی زد تو ذوقم میترسم همسرمم دیر درمان بشه انتظار سخته بخدا

نگران نباش گلم کمتر از یکماه نتیجه میگیره اگر درست دوا درمون کنه گلم 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

اول که استرس از همه چی بدتره در طول اقدام . به خدا توکل کنید و برید جلو . بعدشم اسپرم صفر که نمیشه حتما حرکت اسپرم کمه . این مراحل بالاخره باید یکی یکی طی بشه بر طبق نتیجه ای که میگیرید میرید مرحله بعد ‌. انشاالله زود به نتیجه برسه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم داره یا نه مگه کسی اسپرمش ضعیفه حتما واریکسول داره؟

نمیدونم

حتما قبل از استفاده از  دارو ها برید پیش ارولوژیست حتما باید همسرتون سونو و معاینه بشن بعد دارو مصرف کنن دکتر شماتخصص زنان داره چطور براهمسرتون دارو نوشته درحالی که مشکل همسرتون کاملا جدیه،حتما از یه ارولوژیست باتجربه نوبت بگیرید.تومراکز ناباروری پزشکای خوبی هستن اینا شخصی داره بهتون میگه که ده ساله باچنین مشکلی طرفه

😍😍خدایا شکرت
نه اصلا پیش اورولوژی نرفتیم فقط دکتر خودم براش اینارو نوشت نگفت برین پیش اورولوژی

ن برین پیش متخصص مردان معاینه کنه من برا شوهرم شنبه وقت گرفته بودیم رفتیم گفت واریکوسل سطح۲ ک باید عمل بشه کم کم داریم برا عمل اماده میشیم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
کی گفته اسپرم صفرنمیشه؟ خیلیا اسپرمشون صفره

خیلیا نیست عزیزم درصد کمی از اقایون اینجوری هستن اونا دیگه باید به روشهای اهدا جنین فکر کنن چون اسپرمی ندارن که بخواد لقاح بده . ولی این که حرکت اسپرم صفر باشه خیلی زیاد دیده میشه و دلایل مختلفی داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلیا نیست عزیزم درصد کمی از اقایون اینجوری هستن اونا دیگه باید به روشهای اهدا جنین فکر کنن چون اسپر ...

خب پس خبر نداری برو تو گروه آزو اسپرمیا تامتوجه بشی چقدر زیادن

😍😍خدایا شکرت