2789

همچنان از عوارض اون قرص لعنتی با وجود اینکه سه ساله من نخوردمش در روحم نمایان میشه😞😔😔

چیکار کنم توش قلب و اضطراب و افکار منفی و مزاحمو خیلی خسته شدددم😒

عزیزم کلونازپام نوعی قرص خواب اور هست فکر نمیکنم انقدر عوارض بده اونم بعد از این همه وقت . حتما به روانپزشک مراجعه کنید تا مساله حل بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید روانپزشکو روانشناس به صورت همزمان بری یحتمل

اول برو روانشناس واسه اضطراب اگه درمان نشدی معرفیت میکنه به روانپزشک 

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
بخدا ماله اونه من از موقعی ک اونو خوردم این بلا سرم اومد تا یه مدت تونستم کنترلش کنم دوباره اومده سر ...

مگه هرشب میخوردی؟

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
مگه هرشب میخوردی؟

هر زمان هم که میخوردمش دچار تغییرات خلق و خویی و عجیب غریبی میشدم اینو حس میکرم با تمام وجودم ولی بازم زمانهای دیگه مثله احمق ها بازم میخوردم و خودمو گول میزدم

نه فقط زمانی که جای شلوغ میخواستم برم چون دچار لرزش بدن میشدم توی جاهای شلوغ .

میشه بگی چه علایمی داری؟؟بدنت چه واکنشی نشون میده؟چه حالتایی الان داره اذیتت میکنه؟

بخدا ماله اونه من از موقعی ک اونو خوردم این بلا سرم اومد تا یه مدت تونستم کنترلش کنم دوباره اومده سر ...

عزیز سما استرس و افسردگی داشتی از اون نیست. چون همزمان شده فکر میکنی از اونه تایپیک مو بخون. کلا استرس درمانش دراز مدته مال همه همینه. 

https://ninisite.co/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

میشه بگی چه علایمی داری؟؟بدنت چه واکنشی نشون میده؟چه حالتایی الان داره اذیتت میکنه؟

وزوز گوش استرس فکرهای منفی تکراری  ..روح و‌روامم دچار واکنش شده و ترس وجودمو میگیره

وزوز گوش استرس فکرهای منفی تکراری  ..روح و‌روامم دچار واکنش شده و ترس وجودمو میگیره

عزیزم شما دچار حمله پانیک میشی ربطی به قرصی ک ۳سال پیش خوردی نداره

به من نساخت و‌عوارض به جا گذاشت متاسفانه 

ببینید من با بیماری که داروی اعصاب مصرف میکنه از نزدیک در ارتباطم و میدونم وقتی میگید عوارض داده به چه صورته ولی به نظر من برای اون نیست چون هیچ دارویی نمیتونه بعد سه سال هنوز اثر کنه . از طرفی داروهای اعصاب و خواب اور چیزیه که فقط با نظر پزشک باید کم و زیاد و قطع بشه . این که کسی دلبخواهی بخوره و ول کنه نمیشه . حتما به پزشک مراجعه کنید من مطمئنم راهی داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚