2777
2789
عنوان

شناخت قبل از ازدواج

207 بازدید | 9 پست

شناخت قبل از ازدواج کسی که توی مسائل جنسی خیلی سرد باشه و یکی دیگه خیلی گرم بنظرتون ازدواجشون مشکل بوجود میاره ؟ دوست من خیلی سرده ولی نامزدش گرمه امروز نامزدش بعد از ۶ ماه پرسید گفت از این سوالا نپرس چون متنفرم حالا من بهش میگم با این وضعیتی که داری جدا بشی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه زن مشکلی پیش نمیاد اما برعکسش فاجعه میشه من خودم سردم شدید هم سردم اما همسرم برعکسه مشکلی نداشتم تا حالا سر این قضیه ولی مرد سرد و زن گرم افتضاحه

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡

نه ..دخترا در نتیجه تربیت خانواده ها که دختر نباید این حرفارو بزنه یا فکر میکنه اگر حرفی بزنه و خودشو گرم نشون بده دختر بدی میشه این حرفارو میزنه..

مردا ولی راحت بروز میدن..... شوهر من بیشتر از من بروز میداد من فکر میکردم خیل گرم تر از من باشه..ولی الان بعد 7 سال زندگی مشترک کاملا برعکس شده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

شناخت پیش از ازدواج، عاملی تعیین کننده برای دست یافتن به یک ازدواج موفق است. ازدواج انتخابی مهم در زندگی هر فرد است چرا که بعد از این تصمیم‌گیری حیاتی، کل روند زندگی‌ دستخوش بزرگترین تغییرات می‌شود؛ تغییراتی که معمولا غیر قابل بازگشت هستند. اینجاست که دوران نامزدی و دوره شناخت قبل از ازدواج نقش تعیین کننده‌ای ایفا می‌کند. شناخت پیش از ازدواج فرصتی استثنایی است که بتوانید آینده‌ای زیبا و عشقی جاودان برای خودتان رقم بزنید. مشاوره قبل از ازدواج، این امکان را فراهم می‌کند تا با آسودگی خاطر بیشتری در مسیر آغاز زندگی مشترک قدم بگذارید. در این مقاله درباره راه‌ها، زمان و موارد مورد اهمیت برای شناخت شریک آینده زندگی صحبت خواهیم کرد.