2777
2789
میگما😐هرکی هرچی گفت باور میکنی؟ میگم من ۲۶ سالمه عزیزم و دخترخاله عسل هستم

عزیزم اگه هرکی هر چی میگفت باور میکردم

که الان حرفت رو قبول میکردم

منتهی من ادمی هستم ک به سختی متقاعد میشم دختر

توهم ب حای اینحا برو بشین درست رو بخون یه رشته خوب قبول شی ک توهم نزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بخش حصوصی مصاحبه و ازمون دادم

عزیزم منظورتون همین آزمون های بخش خصوصی که تلویزیون هم چند بار اعلام کرد هستش ؟

آخه مگه نمیگن این آزمونا الکیه من چند بار میخواستم آزمونشو بدم با این حرفا شرکت نکردم

ببخشید زیاد سوال کردم ممنون که باحوصله جوابمو دادی فقط 1سوال دیگه هم داشتم من اگه لیسانس رو علوم ترب ...

نه فقط سعی کن مقاله اینام داشته باشی فعال باشی همایش و مسابقع و اینام شرکت کنی سوادتم بالا باشه

ممنونم عزیزم که جواب دادی من خیلی برا درس خوندن تلاش کردم معدلم نزدیک نوزده بود ولی اصلا به ازمون استخدامی حس خوبی ندارم احساس می کنم الکیع و اینکه بخوام جند ماه درس بخونم و هزینه کنم بعد قبول نشم دیوانم می کنه

عزیزم منظورتون همین آزمون های بخش خصوصی که تلویزیون هم چند بار اعلام کرد هستش ؟ آخه مگه نمیگن این آ ...

باید بریذ اداره بامدرک کارشناسی جدیدا هم باید رشتتون مرتبط باشه خود اداره ب مدارس معرفیتون میکنن اونجا پیگیرتون میشن