2777
2789
خب پس خوبه وقت داری با لیسانس تا 35سالگی میتونی سرکت کنی ترجیحا روانشناسی بخون یا علوم تربیتی یا امو ...

میخوام علوم تربیتی بخونم عزیزم،آره از نظر سنی مشکلی ندارم برای آزمونش فقط امیدوارم تا4سال دیگه که لیسانس میگیرم این آزمونا رو برگزار کنن

واین که لیسانس رو میخوام پیام نور بخونم فوق رو آزاد اصلا تو آزمون واسشون مهمه کدوم دانشگاه بودی یا نمره آزمونت ومعدل دانشگاه براشون مهمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قحطی خطه  سه  نفره با یه کاربری میاید اره باور کردم

مهم نیس باور کردن یا نکردنت

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
😂😂😂😂 ایسگاشون نکن

همچین کاری نمیکنم خانم محترم

درضمن روی صحبتم با استارتر بود نه کس دیگه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
میخوام علوم تربیتی بخونم عزیزم،آره از نظر سنی مشکلی ندارم برای آزمونش فقط امیدوارم تا4سال دیگه که لی ...

اره معدل و دانشگاه مهمه و امتیاز داره. نه

داشتن مقاله 

بزگزیده شدن تو مسابقات و المپیادها همه امتیاز دارن. 

😂😂😂 باشه یکم از رویاهات بگو؛ ولی دروغگویی اصلا کار خوبی نیستا

من دروغ نمیگم.چرا  انقد زود قضاوت میکنین؟ من دندونپزشکم حالا چه باور کنی چه نکنی.

اره معدل و دانشگاه مهمه و امتیاز داره. نه داشتن مقاله  بزگزیده شدن تو مسابقات و المپیادها هم ...

ببخشید زیاد سوال کردم ممنون که باحوصله جوابمو دادی فقط 1سوال دیگه هم داشتم من اگه لیسانس رو علوم تربیتی پیام نور بخونم و فوق رو روانشناسی تربیتی دولتی تو آزمون استخدامی مشکل نمیشه؟چون ارشد دولتی زنجان فقط روانشناسی تربیتی داره