2777
2789
عنوان

جدایی یا ادامه زندگی

274 بازدید | 17 پست

دوستان لطفا نظر بدید که اگر جای من بودیدچکارمیکردید..

۱۵ ساله ازدواج کردم دوتا دختر ۵ماهه و۱۳ساله دارم

خونه به نامم هست و حق طلاق دارم

همسرم عصبیه و دارو مصرف میکنه.۱۳ ساله بهم خیانت میکنه هر بار هم عذرخواهی میکنه و به غلط کردن میفته.ولی تا الانم داره ادامه میده.انگار اعتیاد پیداکرده بهش..

من میخوام ازش جدابشم اما باتوجه به شرایط اقتصادی کشور خیلی میترسم و دو دل هستم.میترسم ازعهده بزرگ کردنشون برنیام.لطفا بگیدشما بودید چکارمیکردید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله منم تقریبا همین شرایط داشت با این تفاوت که یه دختر و پسر داشت شوهرشم عصبی نبود .خونه به نامش بود با ۲۵۰ میلیون پول و طلا .جدا شد .ولی الان پشیمونه .دبچه هاش خیلی بد شدند

الان دیگه نمیشه .

باید اون موقعه که بچه نداشتی این فکرو میکردی 

الان صاحب دوتا بچه ای .باید سختی رو بجون بخری 

دختر بزرگ کردن تو این دوره خیلی سخته .

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

جدا ميشدم از همون اول 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

دختر ١٣ سالت ضربه میخوره....تو که اینقدر ساختی از این به بعدم بساز....مشاوره رفتی؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
دختر خاله منم تقریبا همین شرایط داشت با این تفاوت که یه دختر و پسر داشت شوهرشم عصبی نبود .خونه به نا ...

یعنی باوجود خیانت شوهرش بازم‌پشیمونه که جداشده؟

دختر ١٣ سالت ضربه میخوره....تو که اینقدر ساختی از این به بعدم بساز....مشاوره رفتی؟

دخترم خیلی بیشتر ازمن اصرار به جدایی داره. چون دائم سر مشکوک بودن کارهای همسرم تو خونه دعوا داریم..یکسالم هست بیکاره. تازه یک هفتس میره کار

چطور باهاش موندی تا الان جا سواله برام این همه سال خیانت کرده بهت این آدم کثیف نجس انصافا کثیفت نکرده این هیز اصلا وقتی به صورتش نگاه میکنی بالا نمیاری فقط تورو به جون بچه هات چطور تا الان باهاش موندی جوابمو بده

چطور باهاش موندی تا الان جا سواله برام این همه سال خیانت کرده بهت این آدم کثیف نجس انصافا کثیفت نکرد ...

حماقت!! ولی الان دیگه نمیتونم خسته شدم همش امارشو از خیابون برام‌میارن..الانم که تصمیم به جدایی گرفتم میترسم و استرس دارم

حماقت!! ولی الان دیگه نمیتونم خسته شدم همش امارشو از خیابون برام‌میارن..الانم که تصمیم به جدایی گرفت ...

اصلا نترس عزیزم محکم باش من هم با دوتا بچه کوچیک دارم جدا میشم صفت و سخت هم پای حرفم هستم تاپیکای قبلیمو بخون متوجه داستان زندگی من میشی

اصلا نترس عزیزم محکم باش من هم با دوتا بچه کوچیک دارم جدا میشم صفت و سخت هم پای حرفم هستم تاپیکای قب ...

چقدر خوبه که ارادتون قویه. انشاالله بهترینها نصیبت بشه