2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

113 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من ۸خرداد پریود شدم و از اون موقه نشدم دوره هام ۳۵ روزه اس بعضی وقتا نامنظم میشه و الان چن ماهه جلوگیری ندارم ۲۹خرداد ازمایش بتا دادم منفی بود دکتر برام امپول پروژسترون داد الان ۱۶ روز میگذره هنو پریود نشدم 😔😔 کسی بوده اینجوری بشه بعد چیکار کرد که پریود شد امروز بی بی چک استفاده کردم منفی بود

باید صبر کنی تا پری بشی بعدم برو دکتر بهت مدروکسی میده از ۱۰ پری تا ۲۰ پری روزی دوتا بهت میده خوب میشی من اینجوری بودم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
باید صبر کنی تا پری بشی بعدم برو دکتر بهت مدروکسی میده از ۱۰ پری تا ۲۰ پری روزی دوتا بهت میده خوب می ...

تاکی صبر کنم میگن امپول که بزنی تا دوهفته پریود میشی برا من ۱۶ روز شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاکی صبر کنم میگن امپول که بزنی تا دوهفته پریود میشی برا من ۱۶ روز شده

باید صبر کنی همین

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره