مامانم همش اذیتم میکنه دلم میخواد برم یه جایی که هیچ کس منو نشناسه دلم میخواد بمیرم دلم میخواد از این عذاب راحت شم از مامانم متنفرم که انقد اذیتم میکنه دلم میخواد دیگه هیچ وقت نبینمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین همسن همیم بخاطر سنته حساس شدی زیادی خودتو سرگرم کن حالت خوب میشه همه این مدلین میفهممت من خودم از پدرم میرنجم خیلی ولی این مدلی ک میگی فقط خودتو عذاب میدی بیخیال باش و ب خدا نزدیکتر شد کتابهای خوب بخون یا اگ درس میخونی بهتز بخون ورزش کن وزی نیم سالت 40 دقیقه اینا کارایی ک من خودم میکنم اهمیتی نده و کارایی ک دوس داری انجام بده تا از خودت راضی باشی حالتم بهتر میشه سعی بیخیالتر باشی و با مادرت سر فرصت صحبت کنی ک این رفتاراش باعث نیشه ناراحت شی
او که حافظ مراد دل من است،هرگز نخواهد خوابید...(پرودگار من)😊
قدر این لحظه هارو بدونید بشینید روب روشون نگاشون کنید ب چشماشون ب قد و بالاشون ب صداشون خندیدنشون حرف زدنشون بگید خدایا شورت ک دارمش ی لحظه فک کن این لحظه ها برات بشه یه حسرت ...نکن اسی نکن
ادمایی مث تو اتفاقا ک انقد با مامانشون می جنگن وقتی نباشن بیشتر غصه مبخورن
کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂