2777
2789

مامانم همش اذیتم میکنه دلم میخواد برم یه جایی که هیچ کس منو نشناسه دلم میخواد بمیرم دلم میخواد از این عذاب راحت شم از مامانم متنفرم که انقد اذیتم میکنه دلم میخواد دیگه هیچ وقت نبینمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه ها بعضی وقتا این حس میاد سراغشون💗

ولی بعضیا تحمل میکنن بعضیا نه.    

با خودکشی ن تنها جوونی و پیری و کلی نعمت رو تباه میکنی بلکه آخرتت رو هم تباه میکنی.  

اگه الان از بدبختی و رنج ناراحت بشی بهتر از اینه که تو قیامت تو آتیش بسوزی

من مامان ندارم هر پنجشنبه لحظه شماری میکنم برا بوسیدن سنگ قبرش و برم دیدنش یساله رفته خیلی جوون بود ایکاش منم داشتم مامان اسی دیگ این حرفو نزن موقع ناراحتی شاید بگی دوس ندارم ببینمش ولی خدانکنه اگ ی روزی نباشه ........

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂
19

ببین همسن همیم بخاطر سنته حساس شدی زیادی خودتو سرگرم کن حالت خوب میشه همه این مدلین میفهممت من خودم از  پدرم میرنجم خیلی ولی این مدلی ک میگی فقط خودتو عذاب میدی بیخیال باش و ب خدا نزدیکتر شد کتابهای خوب بخون یا اگ درس میخونی بهتز بخون ورزش کن وزی نیم سالت 40 دقیقه اینا کارایی ک من خودم میکنم اهمیتی نده و کارایی ک دوس داری انجام بده تا از خودت راضی باشی حالتم بهتر میشه سعی بیخیالتر باشی و با مادرت سر فرصت صحبت کنی ک این رفتاراش باعث نیشه ناراحت شی

او که حافظ مراد دل من است،هرگز نخواهد خوابید...(پرودگار من)😊
19

من همسن تو بودم دخترم ۲سالش بود😩😩😩😩😩پدرم دراومد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
من مامان ندارم هر پنجشنبه لحظه شماری میکنم برا بوسیدن سنگ قبرش و برم دیدنش یساله رفته خیلی جوون بود ...

رحمت کنه خدا مادرتون و ایشالا ناراحت شدم فاتحه فرستادم واسشون

او که حافظ مراد دل من است،هرگز نخواهد خوابید...(پرودگار من)😊

قدر این لحظه هارو بدونید بشینید روب روشون نگاشون کنید ب چشماشون ب قد و بالاشون  ب صداشون خندیدنشون حرف زدنشون بگید خدایا شورت ک دارمش ی لحظه فک کن این لحظه ها برات بشه یه حسرت ...نکن اسی نکن

ادمایی مث تو اتفاقا ک انقد با مامانشون می جنگن وقتی نباشن بیشتر غصه مبخورن  

کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂
من مامان ندارم هر پنجشنبه لحظه شماری میکنم برا بوسیدن سنگ قبرش و برم دیدنش یساله رفته خیلی جوون بود ...

من خیلی دوسش دارم ولی همیشه اذیتم میکنه دیونه میشم کاش دانشگاه ها باز بود میرفتم از خونه راحت میشدم