2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم

51 بازدید | 6 پست

بچم سه روزه گلوش حسابی چرک کرده و تب داره بریم دکتر یه امپول پنی سیلین بهش تزریق کردنو چندتا شربت عفونت دادن بهش.حالا اصلا اشتها نداره چیزی بخوره فقط به زور شربت ها میخوره بنظرتون معدش که خالیه شربت ها که ضرری ندارن براش

عزیزم سعی کن حتما غذا بخوره.

بعضی شربتها مثل بروفن روش نوشته با معده خالی اصلا نخوره.

براش سوپ با آب مرغ درست کن حتما.

بعدشم انقدر بچه تو به دارو های شیمیایی نبند.

قشنگ پونه کوهی با آویشن دم کن بده بخوره،چرک و عفونت بدنشو بکشه.

چند سالشه؟

عزیزم سعی کن حتما غذا بخوره. بعضی شربتها مثل بروفن روش نوشته با معده خالی اصلا نخوره. براش سوپ با ...

سه سالشه این دوسه روزه فقط میخوابه هیچی نمیخوره بخدا دوس دارم خودمو بکشمو اینطوری نبینمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالشه این دوسه روزه فقط میخوابه هیچی نمیخوره بخدا دوس دارم خودمو بکشمو اینطوری نبینمش

همسن پسر منه.خدا حفظش کنه.

برا تبش دستتو به آب گرم بزن و بکش همه جای بدنش.میگن تنشویه.

از پاشویه خیلی بهتره.

اون شربتها براش خواب میاره.

پسرتو سعی کن با چیزای گیاهی درمان کنی.

اگه سرفه داره شیرونشاسته مثل فرنی رقیق درست کن بده.چهار تخمه دم کن بده.

جوجه کناب دوست داره؟چندلقمه درست کن بخوره.

خواهش میکنم.ایشا.. زودتر خوب میشه.

سعی روزی یکبار چای که دم میکنین توش پونه کوهی.آویشن.زنجبیل و دارچینم اضافه کن و همه تون بخورین.تو این اوضاع مریضی و پاییزم که توراهه،خیلی تاثیر داره.

شلغمم،تو فصلش یادت نره.یا تو آش بریز.

یا توش رو خالی کن یکم و عسل بریز.چند ساعت بعد شلغم تو خودش آب میندازه.اونو بده پسرت.