2777
2789
عنوان

بیاید خاطرات باحال تعریف کنیم یکم شاد بشیم حس خوب بدیم به همدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز رفتم خرید،خیلی خرید کردم،کارت و دادم فروشنده پول بکشه،هیچی توش نبود،همه ی خریدارو باز خالی کرد ...

منم یه دفعه رفتم کتونی بگیرم بعد با فروشنده ام بحثم شد خیلی طلبکارانه کارتو دادم کارت بکشه هعی میزد میگف موجودی نداره گفتم مگه میشه نگو از تاریخ کارت گذشته بود سوخته بود 😂😂😂 یعنی انقد ب خودم فحش دادم فروشنده ام یه پسر جوون بود با اینکه بحث کردم باهاش گفت عیبی نداره ببر بعد میاری پولو انقد خجالت کشیدم 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙
اقا یه روز ایشون مارو کشوندن بیرون  فقط بهمون پفک دادن  قبلش بهش گفتم بریم کافه  ع ...

😐😐😂😂😂فقط علت کافه نرفتنش منو کشته

یه سری میخواستم از گیت رد شم که سوار مترو شم حالا هرچی کارتمو میزنم قبول نمیکنه چند بار هی هشدار داد منم اصرار که این شارژ داره چرا قبول نمیکنه، یهو مامور مترو اومد با یه نگاه تاسف آمیز گفت خانم شما دارین کارت بانکیتونو میزنین😐😐 😆

وای خیلی بده،   واقعا این کارت هم اینجا یه دردسره.

اخه من قبلش خیلی غد بازی دراوردم بعد یهو ضایع شدم خیلی حس بدی بود 😂😂خدا قسمت دشمنمم نکنه

یه سری میخواستم از گیت رد شم که سوار مترو شم حالا هرچی کارتمو میزنم قبول نمیکنه چند بار هی هشدار داد ...

😂😂😂وای

یه بارم وسط مهمونی مختلط با عشوه از پله ها داشتم میومدم پایین چیتان پیتان لباسم ماکسی بود رفت زیر کف ...

وااای اون لحظه ادم میخاد دوستاشو نصف کنه از همشونم برا یه لحظه متنفر میشی😂😂😂

واقعا نصیب هیشکی نکنه.من دیگه نمیرم اون فروشگاه    شمام نرو،خخخخخ

من بمیرمم دیگه از جلو مغازش رد نمیشم درسته خیلی باشعور بود برگشت گفت شما ببر کتونیو پولشو بعد میاری بااینکه منو نمیشناخت ولی دلم میخاست زمین دهن باز کنه منو ببلعه😑