2777
2789
پماد میکوزین. قرص مترونیدازول ویتام ای بهم داده

به جای مترو  از قرص تینیدازول استفاده کن همسرتم برای 3 روز بخوره نزدیکیم نداشته باشید فعلا. قرص آزیترومایسین 10 تا خودت 6 تا همسر هر 12 ساعت. واژینال کرم کلیندامایسین شبی یک اپلیکاتور. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی. دو تا از بهترین دکترا رفتم نظرشون این بود که باید فریز کنم یا کوتر بسوزونم. ولی به همینا جواب ...

پس‌ حتما منم‌ از اینا میگیرم.تنها علائم من این بود زیر دلم تیر میکشید

پس بنظرت این‌ماه اقدام نکنم این داروهارو بخوریم تا درمان شیم

آره اصلا اقدام نکن حتما درمان کن خطرناکه عجله نکن.اتفاقا هم خودت هم شوهرتو تقویت کن چیزای خوب بخورید تا بهترین نطفه تشکیل بشه. اسپرم و تخمک با کیفیت باشن رحمت تمیز باشه.

آره اصلا اقدام نکن حتما درمان کن خطرناکه عجله نکن.اتفاقا هم خودت هم شوهرتو تقویت کن چیزای خوب بخورید ...

۳ماهی میشه داریم خودمونو تقویت میکنیم ولی این زخم لعنتی همه چیو بهم ریخت