2777
2789
ممنونم گلم ۱۱۰ تا واسه مادرم ۳۳۰ تا هم به نیت شفای مریضای شما😊

مرسی عزیزم خدا خیرتون بده منم به  نیت حاجت روایی شما ۱۱۰ تا میخونم.و ۵ تا آیت الکرسی هم به نیت سلامتی همه عزیزانتون و خودتون میخونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.خواهر گلمون چطوره؟

از ظهر خوب خوب بود، طوریکه دکترها گفتن احتمالا دو روز دیگه مرخص

ولی یکدفعه ساعت 11خونریزی شدید روده کرد، همچین دردهاش زیاد شد که سریع اومدن دوباره آزمایش و سونوگرافی، درد زده به کلیه و... 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
از ظهر خوب خوب بود، طوریکه دکترها گفتن احتمالا دو روز دیگه مرخص ولی یکدفعه ساعت 11خونریزی شدید روده ...

خوب میشه خواهرجون انشالله . بلاخره درد خرواری میاد مثقالی میره .انشالله هرچه زودتر خوب خوب بشه من دلم روشن😍😍💖💖💖

خوب میشه خواهرجون انشالله . بلاخره درد خرواری میاد مثقالی میره .انشالله هرچه زودتر خوب خوب بشه من دل ...

انشاالله انشاالله 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@آناعشق     ۱۱۰ مرتبه به نیت شفای خواهر دوستم. @sar_be_hava     ۱۱۰ مرتبه ...

داری شرمندم میکنی

واقعا ممنونتم مهربون 

@آناعشق     ۱۱۰ مرتبه به نیت شفای خواهر دوستم. @sar_be_hava     ۱۱۰ مرتبه ...

🙏🙏🙏🌸🌷 ممنووونم عزیزززم

۱۳۳ یاعلی🌹#  به نیت حاجت روایی تو دوست عزیزم

۱۳۳ یاعلی🌹# به نیت شفای خواهر @آناعشق ‍عزیز

۳‍۵۰ یاعلی🌹#   به نیت استارتر و حاجتمندان این تاپیک

🌸🌸🌸💚❤💚❤💚

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

🙏🙏🙏🌸🌷 ممنووونم عزیزززم ۱۳۳ یاعلی🌹#  به نیت حاجت روایی تو دوست عزیزم ۱۳۳ یاعلی🌹# ...

الهی خیر ببینی 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 

الهی خیر ببینی 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 

الهی آمین، ممنونم🙏🌷❤

ان شاءالله حاجت روایی خودتون و شفای خواهر گلتون🌸🌸🌸

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الهی آمین، ممنونم🙏🌷❤  ان شاءالله حاجت روایی خودتون و شفای خواهر گلتون🌸🌸🌸

انشاالله انشاالله 💕