2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از پریودی

411 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.با این که هفته پیش خونریزی داشتم و تمام شد اما همچنان لکه بینی و خونریزی قطره ای دارم. حتا لتروزول هم خوردم.اما بند نمیاد. قطره ویتاگنوس و قرص متفورمین هم همیشه میخورم. چی کار کنم تمام شه؟ مجبورم همش پد روزانه بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبی شدم.نمیدونم چی کار کنم

منم مثل شما 1 مرداد پریود شدم 7 مرداد پاک شدم 8 مرداد اقدام داشتم دیروز لک قهوه ای صورتی آمد امروز کامل خون ریزی کردم دوباره پریود شدم

منم مثل شما 1 مرداد پریود شدم 7 مرداد پاک شدم 8 مرداد اقدام داشتم دیروز لک قهوه ای صورتی آمد امروز ک ...

وااای. مال من قطع نمیشه لامصب. حتا نمیتونم اقدامم کنم. یه هو میبینی هر روز چنتا قطره میاد. فقط واسه چنتا قطره. شما چی خوردی این ماه

وااای. مال من قطع نمیشه لامصب. حتا نمیتونم اقدامم کنم. یه هو میبینی هر روز چنتا قطره میاد. فقط واسه ...

سلام منم مشکل شما رو دارم از ۱۴ پریودی تا الان ک ۳۰ پریوده همش لکه بینی دارم شما چکار کردی خوب شدی من دوفاستون و متفورمین میخورم