2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم. من زشتم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتماد به نفسم بالاس  اما رفتارخانوادم اذیتم میکنه

توجه نکن بهشون، ی چند باری شده الکی بگو مثلا دوستم گفته چ خوشگلی، فلانی دیدم گقته عجب موهای پری داری... کم کم اونا هم شاید دست بکشن، شایدم خواهرت زشته ماپانت ب خاطر اینکه اون ناراحت نشه تو رو میکوبونه

توجه نکن بهشون، ی چند باری شده الکی بگو مثلا دوستم گفته چ خوشگلی، فلانی دیدم گقته عجب موهای پری داری ...

نیازی نیست من حرفی بزنم یا از خودم تعریف کنم چون همیشه جلوی خودشون همه بهم میگن خوشگلم من همیشه خودمو به اون راه میزنم ک اونا ناراحت نشن اما با این حال اونا از درون خودخوری میکنن وبه من گیر میدن

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
آخه اینجا خیلی طرفدار داره😂فک کردم راست گفتی

شبیه صدف طاهریان هستم کم نه زیاد بیشتر لب و بینیم چشمام رنگی هست ابرو هامم پهن تر برمیدارم 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
نیازی نیست من حرفی بزنم یا از خودم تعریف کنم چون همیشه جلوی خودشون همه بهم میگن خوشگلم من همیشه خودم ...

نمیدونم خیلی عجیبه برام، ولی احتمالا همونیه ک گفتم، تو خوشگلتری مامانت میخواد خواهرتو ناراحت نکنه، پس تنها راهش اینه ک خودتو بیخیال نشون بدی و بیخیالم باشی

اونم خیلی خوشگله ب نظرم

من زیاد ندیدمش چون معروف نیست مثلا هانده خودش خودشو معروف کرده با کلیپ هایی که می‌گرفت و اینا 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

من ندیدمت خواهههههش بزار

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

نواستی بزاری صدام کن بیام

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هانده الان ب کل عوض شده اصلا زیبایی قبلیش رو نداره حتی حالت چشماش هم عوض شده تو فیلم جدیری ک بازی کر ...

هانده زیباییش ب پر بودن صورتش بود

هانده الان ب کل عوض شده اصلا زیبایی قبلیش رو نداره حتی حالت چشماش هم عوض شده تو فیلم جدیری ک بازی کر ...

میگم زیبایی سلیقه ایه، من اتفاقا تازه تو فیلم جدیدش دیدمش، ب نظرم خیلی زیباتر شده، چشماشو عمل کرده ک پلکش کشیده تر نشون میده و لاغر کرده ب نظرم اینجوری ظریف و زیباتر شده، قبلا فک میکردم قدش کوتاهه، ولی الآن بلندی قدش مشخص شده، در کل میگم چیزی ک از نظر یکی قشنگه ممکنه برای اون یکی زشت باشه

🤭😋😍

ی بار دیگه بزار