الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اعتماد به نفسم بالاس اما رفتارخانوادم اذیتم میکنه
توجه نکن بهشون، ی چند باری شده الکی بگو مثلا دوستم گفته چ خوشگلی، فلانی دیدم گقته عجب موهای پری داری... کم کم اونا هم شاید دست بکشن، شایدم خواهرت زشته ماپانت ب خاطر اینکه اون ناراحت نشه تو رو میکوبونه
توجه نکن بهشون، ی چند باری شده الکی بگو مثلا دوستم گفته چ خوشگلی، فلانی دیدم گقته عجب موهای پری داری ...
نیازی نیست من حرفی بزنم یا از خودم تعریف کنم چون همیشه جلوی خودشون همه بهم میگن خوشگلم من همیشه خودمو به اون راه میزنم ک اونا ناراحت نشن اما با این حال اونا از درون خودخوری میکنن وبه من گیر میدن
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هانده الان ب کل عوض شده اصلا زیبایی قبلیش رو نداره حتی حالت چشماش هم عوض شده تو فیلم جدیری ک بازی کر ...
میگم زیبایی سلیقه ایه، من اتفاقا تازه تو فیلم جدیدش دیدمش، ب نظرم خیلی زیباتر شده، چشماشو عمل کرده ک پلکش کشیده تر نشون میده و لاغر کرده ب نظرم اینجوری ظریف و زیباتر شده، قبلا فک میکردم قدش کوتاهه، ولی الآن بلندی قدش مشخص شده، در کل میگم چیزی ک از نظر یکی قشنگه ممکنه برای اون یکی زشت باشه