2777
2789

دوستان من تو همین نی نی سایت که سرچ کردم 1 خانمی تونسته بود طی 2سال 40 کیلو کم کنه

و انواع رژیم هلی سخت راهم گرفته بود

بعد فهمیده بود علت چاقی کاهش قند خون هست واسه همین به خوردن رو میاریم

بنابراین با برادرش تحقیق کرده بودن و فهمیده بودن که خوراک ما اغلب باعث این موضوع میشه

با نون جو و سوپجو و خوراکی هایی که از جو هست تونسته بود قند خونش را کنترل کنه و وزن کم کنه

منم تازگی امتحان کردم نون جو را از این جهت که جلو اشتها گرفته میشه و قند خون نمیافته واقعا درست بود

شما هم امتحان کنید دوست داشتید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی که سرخود مصرف بشه نه تنها جواب نمی‌ده، بلکه ضرر داره‌. بیشتر خانمای اینجا میگن رژیم هستیم ازشون می‌پرسی رژیم رو از متخصص یا کارشناس تغذیه گرفتی؟ میگن نه خودم کم میخورم! خواهرای گلم لطفاً سرخود کم‌خوری نکیند، کم‌خوری بی رویه بدن رو می‌بره رو فاز مقاومت و وزنتون ثابت میمونه + ضعیف میشین

هر چیزی که سرخود مصرف بشه نه تنها جواب نمی‌ده، بلکه ضرر داره‌. بیشتر خانمای اینجا میگن رژیم هستیم از ...

خداشاهره من دکتر متخصص رفتم دو دوره فقط سه کیلو کم کردم یه رژیم میداد واسه دو ماه 

خداشاهره من دکتر متخصص رفتم دو دوره فقط سه کیلو کم کردم یه رژیم میداد واسه دو ماه 

خیلی اشتباه بوده کار دکترت⁦🤦🏻‍♀️⁩ منم همکارم دیروز یه رژیم نشونم داد که دکتر بهش داده بود البته اگر بسه اسمش رو دکتر گذاشت!! صبحونه یک هفته فقط شیر و ساقه طلایی، شیر و ساقه طلایی، هر روز!

چی خوبه عزیرم

برای اولین بار بلوبری خوبه چون دوز معمولی داره. من بعد مصرف متوجه شدم که بدنم مقاوم تره واسه همین روزی بعد صبحانه 2 تا رو یک جا میخوردم. الان خیلی خوب شدم. همه میگن که نصف اولت شدی. 

بوی وانیل... بوی گردن نوزاد🥰