2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 124 پست

خب خودت بهش بگو مگه چقد می خوای پول لباس بدی  دلخور شدن نداره تو سونو انومالی جنسیت دقیق معلوم می شه هنین الان سعی کن لباسهای دیگران تن بچت نکنی حتی نو باشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر ازش نگه دار... اما دور نریز .لازمت میشه..اگرم خواستی دور بریزی بده به مستضعف...

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

من پسرم پنج ماه ازدختر خواهرشم بزرگتره ولی بیشترلباس نوازدیاشوبش دادم تازه میگه بازم بده دخترونه پسرونه نداریم دیگه توهم ایناروبرداره نوهم بخربراش والاتواین گرونی خیلیم خوبه حالا اگه نمیداد میومدی میگفتی خواهرشم لباس نوازدیاشو نداد به من که بچه توراهی دارم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

وای دقیقا منم این مشکلاتو داشتم.به نظرم اصلا نباید برای بچه اول از این لطفا کنن چون خانوما حساسن مخصوصا رو وسایل بچه اول.منم خیلی خودخوری میکردم.ولی سر بچه های بعدی آدم به نظرم خوشحالم میشه اطرافیان از این کمکا کنن.چون بچه ها به سرعت درحال رشدن و گاهی بعضی لباشون اصلا یا کم پوشیده شده و کلی هم پولشه.اونم تو این وضعیت اقتصادی...