2777
2789
عنوان

بياييد طلاق

114 بازدید | 4 پست

بچه ها من چند بار متوجه خيانت شوهرم شدم البته فقط تلفني و چت بعد اون سري ب پدر شوهر مادر شوهرم گفتم البنه بيشتر خودشون فهميدن 

حقو دادن ب من الان بازم شوهرم تكرار كرده و خيلي التماس ميكنه ك دفعه اخرشه و ببخشمش و...منم اين سري مدرك دارم ازش

الان مادر شوهرم ترسيده برم اومده ميگه اره تقصير خودته نميدونم براش ناهار نميزاري ال نميكني بل نميكني منم گفتم پسرت روحيه نميزاره وايه ادم الان اون مدركو بفرستم واس پدر شوهرم و برم واس طلاق يا چي كار كنم درسته؟

اين سري خيلي التماس ميكنه ك دفعه اخرشه و ببخشمش

و اون مدرك بفرستم واسه باباش خيلي واس شوهرم بد ميشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نظر منو میخوای فرصت نده چون من ب شخصه کسی ک خیانت بکنه رو قبولش ندارم دیگه ولی اگه میتونی باهاش کنار بیای و ادم بشه ببخشش ولی مدرک رو واسه پدر شوهر ومادر شوهرت بفرست و کلا رابطتت رو باهاشون قطع کن قبل از اینکه همسرتم ببخشی حق طلاقی چیزی بگیر ازش 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

اون مدرک رو وقتی استفاده کن که کاملا همه چیز برات تمومه و میخای جدابشی اگر قققصد داری ادامه بدی فعلا دست نگه دار 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.