2777
2789

سلام بچه ها کسی هست تونسته باشه به کسی که تو بچگی بهش تجاوز شده کمک بکنه؟چیکار باید بکنیم که حالش خوب بشه اگه خودتون تجربه دارین بگین یا اگه فکر میکنین کاری باید انجام داد ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس نمیکنی باید بری پیش روانشناس بالینی؟ 

مسئله به این مهمی ،نیاز به مشورت با یه ادم با تجربه و حرفه ایی داره 

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

خدا لعنت کنه اون متجاوز رو ،،،،ایشالله سرش بیاد،،،به نظرم باید سعی کنه بهش فکر نکنه

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

این مساله ای نیست که بشه با چند کلمه تو فضای مجازی در موردش کاری انجام داد

کیس های اسیب کودکی معمولا دوران طولانی از درمان رو باید طی کنند

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تجاوز ولی پسر بچه بوده الان خیلی عصبی شده

پسرایی که در کودکی بهشون تجاوز میشه ،احتمال ابتلا شدنشون به اختلال های شخصیت در اینده خیلی زیاده باید حتما تحت نظر باشه

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗
این کار ، کار یه رواشناس خیلی عالیه و چندین جلسه باید بره . و اگر خیلی حاد باشه از هیپنوتیزم استفاده ...

بهش گفتم گوش نمیکنه پیش روانشناس بره به تنها کسی که گفته من بودم میگم من به روانشناس میگم میگه نمیخام کسی بدونه 

تجاوز ولی پسر بچه بوده الان خیلی عصبی شده

حتما باید با روانشناس کار کنند

چند سالشونه الان؟ تعرض تو چند سالگی بوده؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)