سلام. من پنج ماهه باردارم، بیش از یک ماهه ترشحات غلیظ سفید و گاهی سبز به شدت به شدت کمرنگ دارم که فقط زمانی خارش ایجاد میکنن که خیلی زیاد بشن و وقتی بشورم خوب میشم. دکترم معاینه کرد و گفت مشکلی نیست و طبیعیه. مامانا و یا کسایی ک تجربه ی ترشح طبیعی یا عفونت داشتن، این عفونته یا ترشحات طبیعی هم همینجوریه و گاهی خارشم ایجاد میکنه؟؟؟ تو روند بارداری و زایمان و سلامت جنین مشکل ایجاد نمیکنه؟ یک دنیا ممنونم راهنمایی کنید و برای سلامتی تودلیمم دعاکنید
عزیزم ترشح شفاف و روشن برای تمیز کردن کانال واژن هستش و همه دارن و طبیعیه . اما ترشح سبز ناشی از عفونت هست حتما با دکتر دربین بزار به خاطر پاپیلومای انسانی هست این نوع ترشح احتمال سرطان دهانه رحم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه
اگه خارش داری که عفونته، بهش گفتی ترشحات سبز هم داری؟
من خارش داشتم، برای مامای دکترم توضیح دادم پماد نوشت درجا خوب شدم. توام حتما پیگیر باش گل گلی
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔