2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بنت الهدی بودم راضی بودم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خودم نه ولی زنداییم تحقیق ک کرد بنت الهدی برای زایمان هر کی رفته راضی بوده.خودش اول میخواست مهرگان ب ...

من میخوام سز بشم دکترم گفت بنت الهدی سخت میگیرن مهرگان راحت اجازه سز میدن.. وگرنه بنت الهدی بهتره 

من بنت الهدی بودم راضی بودم

خداروشکر... عزیزم یکی از دوستام میگف اونجا زایمان کنی از بچه رایگان فیلم میگیرن درسته یا نه؟ بعد کیفی ک بهت دادن چه وسایلی توش داشت؟ 

ما یکی از اشناهامون مجبور شد توی یه بیمارستان توی گلشهر زایمان کنه چون بیمارستانای دیگه  سز نمی ...

آره دکترم گف مهرگان زیاد سخت نمیگیره من بچه اول زایمان سخت داشتم دکترم برای اصراری به طبیعی نداره 

خداروشکر... عزیزم یکی از دوستام میگف اونجا زایمان کنی از بچه رایگان فیلم میگیرن درسته یا نه؟ بعد کیف ...

نه عزیزم فیلم برداری رایگان نبود.اما تو کیفی که رایگان میدن همه چی هست اصلا احتیاج نیست چیزی ببری.لباس برای نوزاد پوشک و نوار بهداشتی و شورت برای مادر کلاه نوزاد قنداق فرنگی و بالشت شیر دهی و دمپایی و لباس بیمارستان توش بود.یه کیف دیگم بود که باید هزینه می دادی که من نخریدم نمیدونم توش چیا بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نه عزیزم فیلم برداری رایگان نبود.اما تو کیفی که رایگان میدن همه چی هست اصلا احتیاج نیست چیزی ببری.لب ...

طبیعی بودین یا سز.. قیمتش چقدرشد... ماماهمراه. یا اتاق خصوصی هم داشتین؟